AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Kongklave – Børnejazz (DK) - Photo: Pressefoto

Photo: Pressefoto

Kongklave – Børnejazz (DK)

13:00

Andreas Skamby (drm), Dea Marie Kjeldsen (perc)

Legesyg musiceren til glæde for både store og små

Kongklave består af trommeslageren Andreas Skamby og perkussionisten Dea Marie Kjeldsen, som har fundet fælles begejstring i at dyrke et rytmisk univers med både finesse og råstyrke.

Oplev dem, når de med stor spilleglæde serverer dynamiske arrangementer med inspiration fra alverdens trommetraditioner til glæde for både store og små. 

Instrumentariet spænder fra trommesæt og congas til børneklaver, logdrum, klokkespil, batatromme, syngeskåle og hundeskåle. Musikken er fuld af melodier og rummer både stramme arrangementer og mere legesyge passager.

Besøg www.kissaaarhus.com hvis du vil vide mere om aktiviteter i KISSA under Aarhus Jazz Festival.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 


Se mere her https://www.facebook.com/kongklaveduo


Se mere her https://www.kissaaarhus.com/


Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
30 24 06 62
Co-Arrangør
Musikhuset Aarhus
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C