AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Jazz in Generations  (DK/DE) - Photo: Jazzselskabet Aarhus

Photo: Jazzselskabet Aarhus

Jazz in Generations (DK/DE)

15:00

130
Kati Brien (sax), Dan Hjorth Jensen (p), Torben Bjørnskov (b)

Original jazz med stor kunstnerisk spændvidde

Under overskriften Jazz in Generations venter et frugtbart musikalsk stævnemøde mellem Aarhus og Berlin. Du kommer til at opleve den tårnhøje kvalitet og store kunstneriske spændvidde, der findes  lige nu i aarhusiansk jazz på tværs af generationer.

Ud over at være første altsax i Aarhus Jazz Orchestra er Kati Brien en af den berlinske jazzscenes store profiler. Hendes både energiske og lyriske saxofonspil – som kan høres med Kati Brien’s Dream Band – klinger både traditionsbevidst og fremtidsorienteret.

Dan Hjorth er en pianist med en stor kærlighed til improvisation, spiritualitet og harmonik. Hans spirituelle og smukke klaverspil kommer til udtryk i Dan Hjorth Trio med Jens Mikkel Madsen og Thomas Eiler.

Trioens fundament skabes af bassisten Torben Bjørnskov, der med dybe rødder i det melodiske nordiske har haft lange samarbejder med amerikanske og engelske musikere. Samarbejder, der har ført ham ud på de helt store internationale scener som f.eks. North Sea Jazz i Haag og Royal Festival Hall i London.

Trioen medbringer til koncerten deres egne originale kompositioner til denne ganske særlige konstellation.


Læs mere om Jazz in Generations


Arrangør

Billetinfo
Få 30 kr. i rabat som medlem af Jazzselskabet Aarhus: 1. klik på almindelig billet. 2. Indtast din medlemskode ved kassen/check out.
50 kr. for unge under 25 år. Entré 130 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C