James Loveless, Uffe Steen, Mikkel Vuust & Peter Vuust (DK/US)
James Loveless, Uffe Steen, Mikkel Vuust & Peter Vuust - Photo: Salling ROOFTOP

Foto: Salling ROOFTOP

James Loveless, Uffe Steen, Mikkel Vuust & Peter Vuust (DK/US)

James Loveless (voc), Uffe Steen (g), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)


Bluessanger i jazzland

Denne eftermiddag er i selskab med ingen mindre end den amerikansk-fødte sanger James Loveless, der uden tvivl er en af landets allerbedste bluessangere.

Ved denne specielle koncert bevæger han sig over grænserne ind i jazzens land med fortolkninger af kendte jazzklassikere i selskab med nogle af Danmarks mest anerkendte jazzmusikere.

James Loveless er bedst kendt i front for aarhusianske Shades of Blue, der sidste år kunne fejre 30 års jubilæum. Gennem årene har bandet turneret Danmark tyndt, og Shades of Blue’s unikke koncerter blev sidste år belønnet med en Danish Music Award for årets bedste liveband på bluesscenen.

Selvom blues-rødderne aldrig fornægter sig i James Loveless’ sang, har han også tidligere i karrieren taget jazzen under kærlig behandling. I en årrække var han fast solist i Klüvers Big Band og turnerede med bigbandet i Skandinavien og Rusland. I de senere år har han også været at finde på scenen sammen med sin søn Shaka Loveless.

Uffe Steen er en af de bedste og mest unikke guitarister. Han er kendt for en helt speciel og vild teknik, der skyldes, at han vender guitaren omvendt af alle andre. Han har i sin lange karriere spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne, er kendt for sin indfølte og medrivende spil og har med sine CD'er med bl.a. Adam Nussbaum på trommer opnået international anerkendelse.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet syv album i eget navn. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song.

Mikkel Vuust er en velspillende trommeslager, der har medvirket i flere forskellige bandkonstellationer og spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. I april udgav han sammen med familiebandet 5xVuust, pladen Further to Fly. Mikkel studerer til daglig på Manhattan School of Music i New York.

 


James Loveless, Uffe Steen, Mikkel Vuust & Peter Vuust (DK/US)

Billetinfo

Fri entré

Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP
Søndergade 27
8000 Aarhus C
salling@salling.dk
https://salling.dk/madoplevelser/salling-rooftop/
Vis på Kort

Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 60 00
James Loveless, Uffe Steen, Mikkel Vuust & Peter Vuust (DK/US)

Billeder

James Loveless, Uffe Steen, Mikkel Vuust & Peter Vuust - Photo: Salling ROOFTOPFoto: Salling ROOFTOP

Video