AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
SHARE Improfest (DK/SE/FR/DE/PT/IT) - Photo: Sun Ship

Photo: Sun Ship

SHARE Improfest (DK/SE/FR/DE/PT/IT)

20:00

100
Mette Hommel (fl), Beatriz Gijon (p), Nanna Schannong (g), two from Zpoluras (collective in Portugal), two from Le Fondeur Du Son (collective in France), two from FRIM (collective in Sweden), two from Music Plus (collective in Italia), and others

Musikalsk magi i Sydhavnen

For femte år i træk skaber Knud's Kiosk i samarbejde med koncertforeningerne Sun Ship og The Community magi på Sydhavnen. Og for andet år i træk bliver det med det store impronetværk SHARE i ryggen. 

SHARE Improfest 2022 bygges på det samme fundament som i 2021: 21 markante, europæiske impromusikere inviteres til at deltage i et fire dage langt workshop- / koncertformat på Sydhavnen, hvor de blandes på kryds og tværs og spiller koncerter i nye konstellationer hver aften.

Undervejs bliver musikerne inspireret af artist talks, workshops, indspilningssessions og de spontane jams, strandture og meget andet, der opstår, når man lever, ånder og spiller tæt sammen i tre dage.

Både publikum og musikere kan forvente en total uforudsigelig, men enorm hjertevarm og levende oplevelse, når området omkring Knud's Kiosk forvandles til en impro-smeltedigel.

Glæd jer til at opleve nogle af Aarhus' stærkeste improstemmer i et møde med musikere fra det svenske improkollektiv FRIM, Le Fondeur de Son i Frankrig, Music Plus i Italien og kollektivet Zpoluras i Portugal.

Det bliver en fuldstændig unik mulighed for et intimt møde med cremen af den unge europæiske scene for improvisationsmusik lige nu. 

Program

Lineups opdateres løbende på facebook, men koncerterne ligger fast efter følgende dagsskema: 

20:00 Koncert #1 – Knud's Kiosk, Jægergårdsgade 156S.
21:00 Koncert #2 – Knud's Kiosk, Jægergårdsgade 156S.
22:00 Koncert #3 – Knud's Kiosk, Jægergårdsgade 156S.
23:00 JAM (åben for alle) – Knud's Kiosk, Jægergårdsgade 156S.

 


Læs mere om SHARE Improfest


Arrangør
Sun Ship
40 55 61 23
Co-Arrangør
The Community og Knud's Kiosk
Billetinfo
1 koncert 50 kr. Medlemmer af Sun Ship 40 kr. Hele aftenen 100 kr. Medlemmer af Sun Ship 60 kr. Entré 100 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C