AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Jonathan Huber / Chemnitz / Lippert / Dam (US/DK) - Photo: Café Smagløs

Photo: Café Smagløs

Jonathan Huber / Chemnitz / Lippert / Dam (US/DK)

13:00

Mark Chemnitz (voc), Jonathan Huber (p), Nicolaj Lippert (b), Jens Kristian Dam (drm)

Ungt talent genopfinder jazzen og gør den tilgængelig

Jonathan Huber er en ægte superstjerne, hvis berømmelse er opstået via de sociale medier. Her er han blevet kendt og elsket for sine fantastiske reharmoniseringsvideoer af popmelodier og især dyrelyde.

Lyder det lidt underligt? – Ikke hvis du spørger mange af de kendte jazzmusikere, der har kastet deres kærlighed på Jonathan og hans finurlige, opfindsomme og ofte geniale måde at tænke akkorder og progressioner på.

Han har en unik evne til at bøje harmonier og progressioner på smarte og sjove måder omkring ting, folk kender til, hvilket giver lytteren mulighed for at høre det i et nyt lys.

Jazzen er ikke død, og det er blandt andet unge mennesker som Jonathan Huber, der er med til at genopfinde den og gøre den tilgængelig for den brede befolkning uden at gå på kompromis med kunstarten.

Jonathan Huber blev uddannet fra Berklee College Of Music i 2020 med en grad i rytmisk klaver. I college-perioden turnerede han flere gange med Jazz Is Phish. Han er nu baseret i Los Angeles  og tog senest med Kiefer på hans When There's Love Around-turné, hvor Jonathan spillede synth.

Ved denne koncert deler Huber scenen med Mark Chemnitz, uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i Aarhus. Han har spillet, turneret og komponeret med og for flere store kunstnere, blandt andre Thomas Buttenschøn, MC Clemens, Dawn Joseph (UK) og sit eget band Soul Glo. Han har undervist ensembler på musikkonservatoriet og har været musikchef på flere tv-shows og musikoptagelser. Mark er i øjeblikket ansvarlig for musikken i Front of House.

Mark har en passion for vækstlagsinitiativer og er som coach en del af organisationen for rytmisk amatørmusik under KODA, PLEKTOR og ORA.

Dette stjernehold tæller yderlige Nicolaj Lippert på bas og Jens Kristan Dam på trommer.

Jonathan Huber præsenteres af Café Smagløs i samarbejde med Front of House.

 


Arrangør
Café Smagløs
42 51 25 50
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C