AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Trouble Cats – 50 procent + (DK) - Photo: Trouble Cats

Photo: Trouble Cats

Trouble Cats – 50 procent + (DK)

20:00

140
Martin Blom (g, voc), Morten Brauner (b), Rasmus Stenholm (org), Claus Daugaard (drm)

Blues fra øverste hylde

På grund af sygdom har Trouble Cats været nødt til at melde fra til koncerten, men du bliver bestemt ikke snydt af den grund.

Halvdelen af det legendariske bluesband, der gennem 30 år har været en del af toppen af den danske bluesscene, går nemlig på scenen i skikkelse af Martin Blom (guitar, vokal) og Morten Brauner (bas, vokal).

Det bliver i fornemt selskab med to nye legekammerater. På orgel er det Rasmus Stenholm, der er kendt fra mange sammenhænge og for udgivelser i eget navn, men ikke mindst fra Grarup All Stars. Og bag trommerne er det Claus Daugaard, der spiller sammen med Morten Brauner i Shades of Blue og desuden spiller med Ole Frimer Band. 

Med andre ord: 50 procent Trouble Cats, 25 procent Ole Frimer Band og 25 procent Grarup All Stars. Alt i alt en konstellation af musikere, der alle suverænt bevæger sig inden for blues, roots, jazz og rock, og som denne aften er opsat på at levere varen på dette års udgave af Aarhus Jazz Festival.


Læs mere om Trouble Cats – 50 procent +


Læs mere om Trouble Cats – 50 procent +


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Co-Arrangør
Atlas
Billetinfo
Billetter sælges kun i forsalg. Dørsalg fra kl. 19.15 på egen mobiltelefon. Coronapas eller gyldig Covid-19-test skal forevises. Covid-19-restriktioner overholdes. Begrænset antal pladser. Entré 140 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C