AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Enrico Pieranunzi Trio (IT/DK) - Photo: Dokk1

Photo: Dokk1

Enrico Pieranunzi Trio (IT/DK)

20:00

220
Enrico Pieranunzi (p), Thomas Fonnesbæk (b), Andreas Svendsen (drm)

Triojazz i verdensklasse

Den italienske stjernepianist Enrico Pieranunzi har en forkærlighed for danske jazzmusikere og har her samlet en ny jazztrio med bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Andreas Svendsen. Hver især tilhører de eliten af jazzmusikere i deres respektive hjemlande, og tilsammen udgør de en trio i verdensklasse. 

Musikken er original, krydret med enkelte klassikere, og det eminente sammenspil byder på kollektive improvisationer i topklasse. Glæd dig til en koncert med en sublim trio på allerhøjeste niveau med en gigant i rækken af verdenspianister, Enrico Pieranunzi. 

Enrico Pieranunzi er en af verdens bedste jazzpianister og har gennem sin lange karriere indspillet en lang række album i eget navn og spillet med en perlerække af verdens største jazzmusikere, blandt andre Chet Baker, Lee Konitz og Paul Motian. 

Han bor i Rom og har som en af de få en omfattende karriere både som jazzpianist og som klassisk koncertpianist. Pieranunzi har lavet mere end 60 indspilninger i eget navn og mange hundreder som sideman. 

Thomas Fonnesbæk regnes af mange for en af de allerbedste jazzbassister i Danmark. Han har spillet med stort set alle de store danske jazznavne og spiller fast med flere internationale navne, blandt andre pianisterne Enrico Pieranunzi og Justin Kauflin. Han medvirker på mere end 100 udgivelser, heraf syv i eget navn. 

Andreas Svendsen er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium samt den prestigefyldte Manhattan School Of Music. Han er i dag en af de mest efterspurgte trommeslagere i Danmark og har spillet med prominente musikere som Eric Reed, Ralph Moore, Jeremy Pelt, Ronnie Cuber, Danny Grissett, Ellen Andersson, Oilly Wallace og DR Big Band.

 


Arrangør
Dokk1
41 85 66 37
Co-Arrangør
Aarhus Jazzfestival
Billetinfo
Forsalget starter 1. maj. Entré 220 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C