AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Mardi Gras Madness feat. Gregory Boyd (US/DK) - Photo: Café Smagløs

Photo: Café Smagløs

Mardi Gras Madness feat. Gregory Boyd (US/DK)

21:00

Gregory Boyd (voc), Rasmus Bøgelund (trp), Mark Chemnitz (p), Peter Friis (b), Jens Christian Dam Pedersen (drm)

Fed Tirsdag – en festlig torsdag aften på Klostertorvet 

New Orleans er kendt for sin Mardi Gras – en overdådig fest med levende musik, farverige kostumer og parader med ekstravagante vogne, der kører igennem de smukke gader i den franske bydel og spreder glæde og kærlighed.

Mardi Gras er fransk og betyder Fed Tirsdag. Det er oprindeligt en kristen højtid og et populærkulturelt fænomen, der går tusinder af år tilbage til hedensk forår og frugtbarhedsritualer.

Nu bringer vi den festlige musik og stemning til dette års jazzfestival på Klostertorvet.

Nogle af Danmarks mest anerkendte musikere inden for netop denne genre er samlet til et overflødighedshorn af ægte New Orleans Mardi Gras-fest.

Den fantastiske sanger, musiker og entertainer Gregory Boyd er fra New Orleans. Han er uden tvivl en af de allerbedste herboende ambassadører for jazzens fødested.

“What you hear is what you get. Which is how I love it.” – Sådan lyder det fra Gregory Boyd, og det er da også, hvad der kendetegner hans musik. Den er ærlig, naturlig og med en smittende livsglæde og nerve.

Det er ikke muligt at beskrive Gregory Boyds musikalske univers med et enkelt ord, for det er alt andet end enkelt. Han spiller glad og opløftende soul, jazz, funk og gospel, og han har en helt fantastisk varm og autentisk soul-vokal, så grunden er lagt for en rigtig god musikalsk oplevelse.

Til denne koncert har Gregory Boyd det til lejligheden samlede "Snapsting Brass Band" med sig.

 


Arrangør
Café Smagløs
42 51 25 50
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C