AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Jacob Venndt – Kwella & Friis (DK) - Photo: Jens Ørnsholt

Photo: Jens Ørnsholt

Jacob Venndt – Kwella & Friis (DK)

14:45

S&B
50
Jacob Venndt (hca, b, voc, g), Jens Christian Kwella (g), Peter Friis (b)

Django Reinhardt, John Coltrane og andet godt fra jazzskuffen

Den lokale og allestedsnærværende  duo Kwella & Friis mødes til denne koncert med musikfænomenet Jacob Venndt.

Repertoiret bliver en lang række spændende jazznumre, lige fra Django Reinhardts Minor Swing over John Coltranes Giant Steps til et par originale numre.

Jacob Venndt er multiinstrumentalist og uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistklasse i 2006. Han er sponsoreret af det japanske mundharpefirma Suzuki, og udover mundharper og kontrabas, som er hans oprindelige hovedinstrument, spiller han en lang række andre instrumenter, heriblandt den spændende og indtil nu lidt oversete tenorguitar.

Jacob har skrevet musik til og medvirket i et hav af teater, kabaret- og revysammenhænge, både som musiker, kapelmester og skuespiller, og han har spillet over hele kongeriget og i mange dele af verden med forskellige jazzorkestre, blandt andre The Dixieland Gipsy Band (sammen med Jens Christian Kwella).

Kwella & Friis har spillet sammen i over 30 år, både som duo og som backing for utallige solister. De har udviklet et telepatisk groove og kan bedst betegnes som musikalske siamesiske tvillinger.

 


Se mere her https://www.kwella.dk


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C