AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Finn Odderskov & Rasmus Bøgelund (DK) - Photo: Apollo

Photo: Apollo

Finn Odderskov & Rasmus Bøgelund (DK)

19:00

Finn Odderskov (sax), Rasmus Bøgelund (trp), Jens Nørholm (p), Jørgen Nielsen (b), Heine Hot (drm)

To blæsere fyrer op under under jazzkedlerne

Finn Odderskov er en autodidakt musiker, der gennem årene har spillet med et utal af forskellige bands, spændende fra traditionel jazz over swing til mere moderne jazz.

Som freelancemusiker har Finn arbejdet for blandt andre Danmarks Radio og TV, ligesom han i perioder har været musiker på teatrene rundt i landet.

Som sideman har han blandt andre spillet med musikere som Charlie Shavers, Clark Terry, Roffe Ericson, Thad Jones, Leroy Jones, Phil Woods, Bud Freeman, Dexter Gordon og Ben Webster.

Finn Odderskov har modtaget Gaffelprisen i 1983, Fatterprisen, Jazzpris Silkeborg i 2007 og Ben Webster Ærespris i 2019.

Rasmus Bøgelund har stået på en scene, siden han var ni år. De første år var i familiebandet med sin far, og siden har han sammen med sin trompet stået lige bagved nogle af de største danske og internationale navne.

Rasmus har medvirket på utallige udgivelser, og ud over en guldplade med Poul Krebs har han været nomineret til mere end 15 Danish Music Awards og adskillige udenlandske priser.

Rasmus har derudover skrevet musik til TV og film og har leveret musik til både DR's radioflade samt titelmusik til succes-serier på DR1.

Desuden har Rasmus været ansat i Klüvers Big Band og senere Aarhus Jazz Orchestra i knap 15 år – først som trompetist, senere som kunstnerisk koordinator og de seneste tre år som programchef.

De to musikere bakkes op af gamle kendinge i gyden. Heine Hot sammensætter hver dag et hold af rutinerede musikere, blandt andre Jens Nørholm, Peter Friis, Jesper Carlsen og Søren Bo Addemos. 

 


Arrangør
Apollon
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C