AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Dayyani / Dayyani / Juul (DK) - Photo: Bar Hygs

Photo: Bar Hygs

Dayyani / Dayyani / Juul (DK)

17:00

S&B
Carlo Dayyani (g), Søren Juul (b), Antonio Dayyani (drm)

Ung trio med virtuos guitarist i front

Carlo Dayyani er oprindeligt fra Aarhus, men er nu bosat i Berlin, hvor han studerer på Jazz Institute Berlin. Denne sommer er han vendt hjem til Aarhus Jazz Festival for at spille en lang række koncerter i forskellige konstellationer.

Trods sin unge alder er Carlo velkendt for sine virtuose kvaliteter på instrumentet, der går langt ud over det traditionelle guitarspil og blandt andet trækker associationer til den klassiske verden.

Trommeslageren og storebror Antonio Dayyani har hurtigt markeret sig som en interessant ny stemme på den danske jazzscene med sit soloprojekt, hvor han er blevet rost af både anmeldere og radioværter for sine originale, lyriske kompositioner og organiske lyd. Hans debutalbum Herfra kan det kun gå to veje var på Jazznyts liste over de 10 bedste danske jazzudgivelser i 2022 og har desuden været flittigt spillet på P8 Jazz.

Søren Juul er en 24-årig kontrabassist. Han er oprindeligt fra Aarhus, men er nu bosat i Amsterdam, hvor han studerer på Conservatorium van Amsterdam. Søren har en umættelig appetit på at spille musik og udvikle jazzhistorien med navne som Charlie Haden og Alex Morgan som store inspirationskilder.

 


Arrangør
Bar Hygs
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C