AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
OrgelDuo (DK/FI) - Photo: HeadQuarters

Photo: HeadQuarters

OrgelDuo (DK/FI)

20:00

75
Andreas Toftemark (t-sax), Max Zenger (a-sax), Mads Nørgaard (g), Simon Eskildsen (org), Daniel Sommer (drm)

Tag med på en all inclusive-musikrejse

Solen danser hen over det azurblå hav. Skuldrene sænker sig, og hverdagen forsvinder i takt med en besnærende rytme, som langsomt nærmer sig.

Velkommen til en all inclusive-musikrejse, hvor Hr & Fru OrgelDuo giver fri adgang til buffeten, der bugner af svedige trommerytmer, støvet hammondorgel og højtbelagt humør.

Smid dig i poolen, og oplev et venskabeligt samspil og stort musikalsk overskud. Herfra kan du nyde udsigten mod de stolte jazztraditioner, hypnotiske beats og sjove melodier – alt sammen helt uden ekstra beregning.

OrgelDuo inviterer dig ind i deres uprætentiøse univers, hvor alle kan være med. Bare husk at fylde glasset helt op og finde din indre nysgerrige turist frem.

Koncerten bliver en forlængelse af OrgelDuos tegneserieverden, hvor Simon Eskildsen (orgel) og Daniel Sommer (trommer) præsenterer og fortæller om deres spændende univers med visuals, sjove anekdoter og historier om det ældre ægtepar OrgelDuos færden – leveret med et glimt i øjet.

Når Simon og Daniel ikke guider musikalske all inclusive-rejser, huserer de i forskellige prominente jazz- og worldkonstellationer på den danske og internationale musikscene.

“Hr & Fru OrgelDuo Travels the World is a bold experiment that succeeds.”
Jakob Baekgaard, allaboutjazz.com.

“Fakta er, at når OrgelDuo tager på deres ”Caribbean Cruise” eller når de går ”All Inclusive”, så er det svært ikke at være på.”
Mads Kornum, Side33.

 


Læs mere om OrgelDuo


Arrangør
HeadQuarters
28 11 71 44
Billetinfo
Entré i døren 100 kr. Entré 75 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C