AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Arosia (DK) - Photo: Pressefoto

Photo: Pressefoto

Arosia (DK)

13:00

80
Botha Christensen (trb, voc, cond), Per Vindum (trp, flh, voc), Ole Sørensen (cl, voc), Bjørn Andersen (p), John Fuglsang (bj, g, voc), Jesper Carlsen (b), Frank Pedersen (drm, voc)

Hot jazz for all Functions

En koncert med Arosia er nok det tætteste, man kommer på at genopleve de gode tider i Boblen eller Fodvarmeriet.

I år er teltet erstattet med det flotte spillested Waxies, et stenkast fra Telefontorvet. Så der er ingen undskyldning for ikke at møde op, når byens ældste jazzband igen kalder til jazzbal.

For at sætte dette orkester i det rette tidsperspektiv, skal det nævnes, at i de tidlige tressere spillede en flok unge aarhusianere tidens hotte jazz på Reeperbahn i Hamburg i skarp konkurrence med blandt andre fire andre unge fra Liverpool. Arosia er her stadig, mens The Beatles gav op for mange år siden. Siden sidst er Arosia igen blevet en septet, idet John Fuglsang er trådt ind på banjo og vokal.

Viljen til at levere ”Hot jazz for all Functions” betyder, at vi også i 2022 med glæde kan præsentere Det Aarhusianske Jazz-Byorkester under Aarhus Jazzfestival.

Der er gennem tiden skiftet ud på stort set alle pladser, men basisvaren er stadig humørfyldt kvalitetsjazz – siden 1958 under ledelse af basunbetvinger Botha Christensen.

 


Arrangør
Aarhus Jazzklub
28 26 90 87
Co-Arrangør
Hos Anders
Billetinfo
Kontant eller MobilePay. Entré 80 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C