AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Total Hip Replacement (DK) - Photo: Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde

Photo: Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde

Total Hip Replacement (DK)

15:30

125
Victor West Hosbond (voc, trb), Lasse Damsgaard Andersen (sax), Keld Hosbond (trb), Viggo Bandholm Jensen (key, synth), Carl West Hosbond (g), Anja Kulyova (b), Aske Døssing Bendixen (perc), Jakob De Place (drm)

En transcenderende og ekstatisk musikalsk rejse

Total Hip Replacement er et groovy ottemandsorkester, der er kendt for sine energiske og enestående livekoncerter. I et spændingsfelt mellem det håndspillede og elektroniske går bandet legesygt og nysgerrigt til værks.

Tunge grooves, varme blæsere og intense synthezisers mødes i et musikalsk landskab, der er mørkt og længselsfuldt, men samtidig fyldt med håbefuld energi.

Total Hip Replacement vil, i en tid hvor mental sundhed, politisk tryghed og globale humanitære forhold er under pres, minde verden om vigtigheden af at komme hinanden ved på tværs af klasser og kulturer.

Med et tekstunivers der indbyder til refleksion bliver publikum taget med på en transcenderende, ekstatisk rejse, hvor grænsen mellem musiker og lytter udviskes i kampens hede.

 

3xGivisme Sommerfestival er en todages festival, der finder sted 10. og 11. juli 2021 ved Flemming Bamse Jørgensens Plads.

Aarhus Jazztømmerflåde præsenterer i samarbejde med Givisme-foreningen og Det lille Hus ved Havnen en flydende festival og et støttearrangement for musikere, scenekunst, foreninger og erhvervslivet i Aarhus. 

Scenen indtages over to dage af seks kosmiske, legesyge, energiske og indlevende bands:

Total Hip Replacement, Sam and The Soulmates, AddisAbabaBand, Gammelgaard / Bulow / Hagner, Amy Winehouse Tribute og World Band krydret med lækre serveringer, mellemrumsjazz og pausetango. Der er kælet for vanebrydende rammer og eksotiske miljøer i lækker fusion med Aarhus havnefront. 

Du må ikke gå glip af to uforglemmelige sommerdage ved havnen!


Læs mere om Total Hip Replacement


Læs mere om Total Hip Replacement


Arrangør
Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde
61 34 06 04
Co-Arrangør
Det Lille Hus ved Havnen
Billetinfo
Når du køber billet til denne koncert, får du samtidig adgang til dagens andre lækre bands.
Adgang lørdag 10. juli - 150 kr.
Adgang søndag 11. juli - 125 kr.
Begge dage - 250 kr.
Uanset billettype skal du vælge en farvekode: rød, gul eller grøn. Kan du ikke købe den ønskede farve, er denne farvegruppe udsolgt. Farven placerer dig i en publikumsgruppe sammen med gæster, der har købt billet med samme farvekode. Vær opmærksom på dette, hvis I er flere, der gerne vil nyde oplevelsen sammen. Entré 125 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C