AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Late Night Jazz Jam - Jens Emil Jensen (DK) - Photo: HeadQuarters

Photo: HeadQuarters

Late Night Jazz Jam - Jens Emil Jensen (DK)

23:00

Jens Emil Jensen (drm), and many others

Deltag i jazzfestivalens traditionsrige frie musikalske leg

Ved jazzfestivalens natlige jamsessions mødes danske og udenlandske musikere fra nær og fjern, finder sammen i nye konstellationer og holder musikalsk legestue til stor fornøjelse for både sig selv og publikum.

Hver aften har sin egen jamvært, som vil byde musikere og publikum velkommen til at deltage i de musikalske løjer. Et kompetent hold musikere skyder festen i gang. Herefter starter jam’en.

Tag dit instrument under armen, eller “smør” din vokal, og tag del i den musikalske fejring. På scenen forefindes klaver, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Denne aftens vært er Jens Emil Jensen – en fremadstormende 26-årig jazztrommeslager og -komponist. Jens Emil Jensen spiller en aktiv rolle på den aarhusianske jazzscene, har masser af erfaringer som jam-vært og har efterhånden arrangeret næsten 100 af sine egne faste Aarhus Jazz Jam-sessions. Derudover spiller han i et hav af projekter, lige fra bigbands til musicals, og ikke mindst som bandleder i sin egen jazz- / fusionskvintet Odd Pocket. Jens Emil Jensen har en stor kærlighed til skæve taktarter og avanceret rytmik, men han elsker også de swingende rytmer, som man vil høre denne aften.

 


Arrangør
HeadQuarters
28 11 71 44
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C