AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Gammelgaard / Bülow / Hagner (DK/S) - Photo: Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde

Photo: Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde

Gammelgaard / Bülow / Hagner (DK/S)

15:00

150
Johannes Gammelgaard (sax), Frederik Hagner (b), Frederik Bülow (drm)

Onde rytmer, skæve beats og fængende melodier

Du kan ikke stå stille, når Gammelgaard / Bülow / Hagner spiller op til dans med de ondeste rytmer, de skæveste beats og de mest fængende melodier, du kan forestille dig.

Frederik Bülow slår på trommer som ingen anden, og i samspil med sin navnebror og makker gennem et halvt liv, bassisten Frederik Hagner, bliver der groovet som aldrig før. Tilsat et twist svensk i form af ingen ringere end tenorsaxofonist Johannes Gammelgaard skal det hele nok gå op i hat og briller.

 

3xGivisme Sommerfestival er en todages festival, der finder sted 10. og 11. juli 2021 ved Flemming Bamse Jørgensens Plads.

Aarhus Jazztømmerflåde præsenterer i samarbejde med Givisme-foreningen og Det lille Hus ved Havnen en flydende festival og et støttearrangement for musikere, scenekunst, foreninger og erhvervslivet i Aarhus. 

Scenen indtages over to dage af seks kosmiske, legesyge, energiske og indlevende bands:

Total Hip Replacement, Sam and The Soulmates, AddisAbabaBand, Gammelgaard / Bulow / Hagner, Amy Winehouse Tribute og World Band krydret med lækre serveringer, mellemrumsjazz og pausetango. Der er kælet for vanebrydende rammer og eksotiske miljøer i lækker fusion med Aarhus havnefront. 

Du må ikke gå glip af to uforglemmelige sommerdage ved havnen!


Læs mere om Gammelgaard / Bülow / Hagner


Arrangør
Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde
61 34 06 04
Co-Arrangør
Det Lille Hus ved Havnen
Billetinfo
Når du køber billet til denne koncert, får du samtidig adgang til dagens andre lækre bands.
Adgang lørdag 10. juli - 150 kr.
Adgang søndag 11. juli - 125 kr.
Begge dage - 250 kr.
Uanset billettype skal du vælge en farvekode: rød, gul eller grøn. Kan du ikke købe den ønskede farve, er denne farvegruppe udsolgt. Farven placerer dig i en publikumsgruppe sammen med gæster, der har købt billet med samme farvekode. Vær opmærksom på dette, hvis I er flere, der gerne vil nyde oplevelsen sammen. Entré 150 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C