AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Claire Martin (GB/DK) - Photo: Café Støj

Photo: Café Støj

Claire Martin (GB/DK)

19:00

295
Claire Martin (voc), Martin Schack (p), Morten Ramsbøl (b), Kristian Leth (drm)

Koncerten er aflyst!

Celebrating the Divas of Jazz 

Den engelske førstedame inden for jazzen besøger Cafe Støj og er gæstesolist med caféens hustrio under ledelse af kapelmester Kristian Leth. 

Der brænder en særlig ild i Claire Martin. En stærk vilje til at få musikken ud til publikum. Hun er kendt som en fantastisk performer, der ikke forlader sit publikum, før alle har fået, hvad de kom for: en uforglemmelig koncert.

På trods af et utal af priser, blandt andet Order of the British Empire fra det britiske kongehus, heftig koncert- og turnéaktivitet over det meste af verden samt 20 udgivelser på CV’et, er Claire Martin ikke damen, der sætter farten ned.

De seneste to år har hun udgivet endnu tre anmelderroste album: Bumpin (Stunt 2019), Believin’ it (LINN 2019) samt Songs and Stories (Stunt 2020). Det vidner om, at Claire Martin holder sig på toppen som en af Europas bedste jazzvokalister. 

Claire Martin har en varm stemme og en elegant og forførende stil. Hun evner at favne jazzen i sin helhed fra det klassiske standardrepertoire over nyere kompositioner til jazzede fortolkninger af sange fra andre genrer. 

Claire is unbeatable and sets the standard for all us singers.
Jamie Cullum. 

The most gifted jazz singer this country has produced in 20 years … .
Sunday Times. 

She ranks among the four or five finest female jazz vocalists on the planet.
Jazz Times USA.


Den internationale jazzvokalstjerne Claire Martin besøger Cafe Støj tre aftener under Aarhus Jazz Festival 2021: 15., 16. og 17. juli. Dørene åbner kl. 18, og koncerterne begynder kl. 19.


Læs mere om Claire Martin


Arrangør
Café Støj
22 11 70 31
Billetinfo
Entré 295 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C