AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Hyggeholdet – Westh / Eskildsen / Christensen / Sommer (DK) - Photo: HeadQuarters

Photo: HeadQuarters

Hyggeholdet – Westh / Eskildsen / Christensen / Sommer (DK)

20:00

70
Scott Westh (trp), Simon Eskildsen (p), Adrian Christensen (b), Daniel Sommer (drm)

Koncerten er aflyst!

Jazzfestivalen er tiden på året, hvor landets jazzmusikanter kravler ud af de dunkle øvelokaler, trodser alle krav om rimelige døgnrytmer og giver alt hvad de overhovedet har for at væve et musikalsk tæppe af tanker, idéer og dialog i realtime for alle, som er nysgerrige nok til at lytte.

I år skal der kravles lidt længere end normalt, for der har været alt for stille alt for længe rundt om på spillestederne.

Men ikke denne aften! – Vi har samlet de fire gutter, som i de tidligere år har stået for HQ's jazzprogram til en aften med hygge, drinks og god musik.

Scott Westh kommer med sin New Orleans-inspirerede cooljazz-trompet, Simon Eskildsen tager fat på de blå tangenter, Adrian Christensen spiller på hele gribebrættet, mens Daniel Sommer sørger for, at det swinger i alle de rigtige retninger.

Så kom og nyd en aften med nogle af de bedste standarder fra den brogede musiktradition og måske en enkelt original eller to. Hvis omstændighederne er til det, vil holdet spille videre efter koncerten og stå for en jamsession efter lukketid.


Arrangør
HeadQuarters
28 11 71 44
Billetinfo
Billetsalg kun i døren. Entré 70 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C