AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Bévort 3 (DK) - Photo: Aarhus Jazz Orchestra

Photo: Aarhus Jazz Orchestra

Bévort 3 (DK)

16:30

Pernille Bévort, (t-sax), Matthias Flemming Petri (b), Bjørn Heebøl (drm)

Energisk, melodisk og fortællende 

Fantasi og vitalitet er de musikalske kendetegn for den danske saxofonist Pernille Bévort og hendes trio Bévort 3. Musikken er energisk, melodisk og fortællende, og kan swinge mellem sprudlende livsglæde og vemodig nordisk melankoli.

Pernille Bévort har gennem årene markeret sig både som solist og med DR Big Band, Kroners Big Band og vores eget Aarhus Jazz Orchestra. Hendes album On Fire (2021) med Bévort 3 var nomineret til en Danish Music Award som årets udgivelse. 

Trioen stiller her op med en alternativ besætning, da de to øvrige medlemmer er optaget andetsteds, men – i et lige så spændende line-up – kan publikum glæde sig til en koncert med Bévort 3, hvor Matthias Flemming Petri spiller bas og Bjørn Heebøll sidder bag trommerne.

Om Musikhuset Swinger
Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet sit samarbejde med Musikhuset Aarhus og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel helt velkendte, Musikhuset Swinger.
 
13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter. Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.
 

Læs mere om Bévort 3


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Co-Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C