AARHUS JAZZ FESTIVAL
8. - 15. juli 2023
Jonathan Kreisberg Quartet (US/SE) - Photo: Jazzselskabet Aarhus

Photo: Jazzselskabet Aarhus

Jonathan Kreisberg Quartet (US/SE)

19:00

180
Jonathan Kreisberg (g), Marko Churnchetz (p), Phil Donkin (b), Karl Henrik Ousbäck (drm)

Jazz med internationalt format

Med Jonathan Kreisberg Quartet præsenterer Jazzselskabet Aarhus et af de største internationale navne inden for moderne jazz.

Jonathan Kreisberg har spillet og turneret med et fornemt udvalg af jazzens store profiler og har – både med egne orkestre og som sideman – markeret sig som en musiker, der både er søgende og bevidst om jazzens rige tradition.

Hans udgangspunkt er med egne ord, at "jo mere jeg arbejder med jazztraditionen, jo flere muligheder åbner der sig for fremtiden."

Helt i tråd med dette statement kan du ved koncerten høre både originalnumre fra Jonathans seneste album samt et udvalg af hans yndlingsstandarder.

Du kommer også til at opleve ham i et intenst og telepatisk samspil med tre af New Yorks allervarmeste navne lige nu inden for den nye jazz: pianist Marko Churnchetz, bassist Phil Donkin og trommeslager Karl Henrik Ousbäck.

Vi lover en koncertoplevelse, der både byder på funky og skæve grooves, virtuost solospil og kreative fortolkninger af sange fra jazzens store sangbog. 

 


Læs mere om Jonathan Kreisberg Quartet


Arrangør
Jazzselskabet Aarhus
60 31 54 60
Co-Arrangør
Gyngen
Billetinfo
75 kr. for studerende under 26 år. 150 kr. for medlemmer af Jazzselskabet Aarhus. Entré 180 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C