AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Paul Harrison Band (DK/UK) - Photo: Jørgen Nielsen

Photo: Jørgen Nielsen

Paul Harrison Band (DK/UK)

15:00

80
Paul Harrison (cl, s-sax, a-sax), Lea Nielsen (trb, voc), Søren Stausbøl (p, voc), Asger Søgaard (g, bj, voc), Peter Williams (b), Mikkel Find (drm)

Energisk fuldblodsjazz

Paul Harrison disker op med et yderst succesfuldt band og et stærkt musikalsk koncept. Hans besætninger tæller eminente danske og internationale kræfter med faste folk og tilbagevendende gæster, som er tilknyttet bandet.

Den engelske kapelmester blæste sig lynhurtigt frem som topnavn, da han indtog Danmark med sin klarinet og saxofon i 1998 og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten. Lige siden har musikken givet genlyd overalt, med et imponerende antal koncerter hvert år.

Høj musikalsk kvalitet og udadvendt sceneoptræden er Paul Harrisons varemærke. Han kører særdeles effektivt med sin dynamiske stil og konstante fornyelse, der forenes med det velkendte. Der serveres alt fra medrivende up tempo-numre til smukke ballader i tæt samspil med stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet.

Repertoiret er bredt og catchy, og traditionelle klassikere mikses med mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af med stor variation i jazzens rytmiske stilarter: Revival, Swing, Ragtime, Traditional, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc.

Paul Harrison Band har i over to årtier været storleverandør af jazz i international klasse med et professionelt, engageret og humoristisk team af dygtige og populære musikere, der vil publikum og hinanden.


Læs mere om Paul Harrison Band


Arrangør
Aarhus Jazzklub
28 26 90 87
Billetinfo
Billetter ved indgangen – MobilePay eller kontant.
Publikumsantal efter gældende regler, p.t. 100. Entré 80 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C