AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Hess Is More - Apollonian Circles (DK/US/DE) - Photo: Radar

Photo: Radar

Hess Is More - Apollonian Circles (DK/US/DE)

20:00

170
Hess Is More

Musikalsk totaloplevelse

Det cirkulære ensemble Hess Is More præsenterer projektet Apollonian Circles i Aarhus for første gang med to musikalske totaloplevelser iscenesat af teaterinstruktør Tue Biering, scenograferne Christian Friedländer og Dicki Lakha samt designer Henrik Vibskov.

Under Aarhus Jazz Festival 2021 udforsker Hess Is More rammerne for en koncert, når det succesfulde tværæstetiske projekt Apollonian Cirlces genopsættes og -fortolkes i en ny udgave på Radar.

Projektet har Hess Is More-ensemblet som omdrejningspunkt i et intimt og intenst møde med publikum, hvor scenografi, kostumer og lysdesign ledes af den underlæggende dramaturgi.

Musikken lever mellem det elektroniske og det akustiske og sender hilsener til en række verdenshjørner og genrer som jazz, kraut, dance music, MaPiano, pop, elektronika med mere.

Melodier og visuelle elementer varieres, drejes og sendes i kredsløb, og stemningen klinger af en anden dimension, hvor der er fokus på tid, åbenhed og trance.

Apollonian Circles blev udviklet i foråret 2019 og havde premiere i Apollo Kantine på Kunsthal Charlottenborg under Copenhagen Jazz Festival i juli 2019, hvor over 1.000 publikummer oplevede 10 koncerter med bandet og skiftende temaer og gæstemusikere.

Projektet blev derefter genopsat i den ”sorte” udgave, som en slags spejling af sommerens forestillinger, på black box-scenen Xenon i Huset KBH under Vinterjazz 2020 med fire koncerter og over 500 publikummer og som ambitiøst online-projekt i efteråret 2020, hvor der blev livestreamet fra København og New York samtidig.


Læs mere om Hess Is More - Apollonian Circles


Arrangør
Radar
86 76 03 44
Co-Arrangør
Apollonian Circles
Billetinfo
Billetter sælges kun i forsalg, intet dørsalg.
Dørene åbnes kl. 19.00. Entré 170 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C