Jazz in Generations (DK/DE)
Jazz in Generations  (DK/DE) foto galleri Fotos fra koncerten
Jazz in Generations  - Photo: Jazzselskabet Aarhus

Foto: Jazzselskabet Aarhus

Jazz in Generations (DK/DE)

Kati Brien (sax), Dan Hjorth Jensen (p), Torben Bjørnskov (b)


Original jazz med stor kunstnerisk spændvidde

Under overskriften Jazz in Generations venter et frugtbart musikalsk stævnemøde mellem Aarhus og Berlin. Du kommer til at opleve den tårnhøje kvalitet og store kunstneriske spændvidde, der findes  lige nu i aarhusiansk jazz på tværs af generationer.

Ud over at være første altsax i Aarhus Jazz Orchestra er Kati Brien en af den berlinske jazzscenes store profiler. Hendes både energiske og lyriske saxofonspil – som kan høres med Kati Brien’s Dream Band – klinger både traditionsbevidst og fremtidsorienteret.

Dan Hjorth er en pianist med en stor kærlighed til improvisation, spiritualitet og harmonik. Hans spirituelle og smukke klaverspil kommer til udtryk i Dan Hjorth Trio med Jens Mikkel Madsen og Thomas Eiler.

Trioens fundament skabes af bassisten Torben Bjørnskov, der med dybe rødder i det melodiske nordiske har haft lange samarbejder med amerikanske og engelske musikere. Samarbejder, der har ført ham ud på de helt store internationale scener som f.eks. North Sea Jazz i Haag og Royal Festival Hall i London.

Trioen medbringer til koncerten deres egne originale kompositioner til denne ganske særlige konstellation.www.katibrien.de/english

Jazz in Generations (DK/DE)

Billetinfo

Entré 130 kr.

Få 30 kr. i rabat som medlem af Jazzselskabet Aarhus: 1. klik på almindelig billet. 2. Indtast din medlemskode ved kassen/check out.
50 kr. for unge under 25 år.

Gyngen

Gyngen
Vester Alle 8 B
8000 Aarhus
gyngen@gyngen.dk
http://gyngen.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Jazzselskabet Aarhus
(+45)
https://jazzselskabetaarhus.dk/
Jazz in Generations (DK/DE)

Billeder

Jazz in Generations  - Photo: Jazzselskabet AarhusFoto: Jazzselskabet Aarhus
Jazz in Generations  - Photo: Jazzselskabet AarhusFoto: Jazzselskabet Aarhus

Video