OrgelDuo (DK)
OrgelDuo (DK) foto galleri Fotos fra koncerten
OrgelDuo - Photo: OrgelDuo

Foto: OrgelDuo

OrgelDuo (DK)

Cesar Joaniquet (sax), Lars Søberg (trp), Stefan Ringive (trb), Simon Eskildsen (org), Daniel Sommer (drm)


The OrgelDuo is here

Bagmændende bag projektet, Daniel Sommer og Simon Eskildsen, glæder sig meget til at præsentere OrgelDuo i Ridehuset.

Bevæbnet med svedige trommerytmer og et støvet hammondorgel har OrgelDuoen komponeret et virvar af sjove, funky og særlige numre, som bliver leveret i en tæt sammenspillet og intens pakke. Alt sammen med et (seriøst) glimt i øjet.

Til denne koncert vil OrgelDuoen udnytte de fantastiske rammer, som Ridehuset har, ved at invitere en række fantastiske blæsere med fra Aarhus Jazz Orchestra. Det bliver en koncert, hvor man kommer direkte ind i Hr. og Fru OrgelDuos univers.

OrgelDuo udgav deres debutalbum Hr. og Fru OrgelDuo Travels the World i 2019. Et album der, udover at rumme en funky vinyl, også bestod af en hjemmelavet – full color – tegneserie. Albummet var da også på det internationale All About Jazz og Jazznyts liste over bedste plader i 2019. 

Gå ind på www.orgelduo.dk og lær albummets og tegneseriens persongalleri at kende, find din favoritkarakter, og glæd dig til en fest med OrgelDuo, når de mødes med tre af Aarhus Jazz Orchestras blæsere i Ridehuset. Det gør Hr. og Fru OrgelDuo i hvert fald.

 

Koncerten kan opleves til Ridehuset Swinger, der igen i år danner rammerne for store musikalske oplevelser og god stemning. Ridehuset Swinger arrangeres af Aarhus Jazz Orchestra. www.orgelduo.dk

OrgelDuo (DK)

Billetinfo

Entré 50 kr.

Børn under 12 år 25 kr. Billetprisen er inkl. en øl, vand eller et glas vin, som du henter i baren på Officerspladsen, inden du går ind i Ridehuset, samt en nummeret plads til koncerten. Begrænset antal billetter. Køb billet sammen med dem, du skal høre koncerten med, da der ellers automatisk placeres en tom stol mellem jer pga. Covid-19-retningslinjer.

Ridehuset

Ridehuset
Vester Allé 1
8000 Aarhus
info@ajazz.dk
https://ridehuset.aarhus.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Orchestra
(+45) 30 24 06 62
https://www.aarhusjazzorchestra.dk/
OrgelDuo (DK)

Billeder

OrgelDuo - Photo: OrgelDuoFoto: OrgelDuo

Video