AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Eline Engholm med Kwella & Friis (DK) - Photo: ARoS Aarhus Kunstmuseum

Photo: ARoS Aarhus Kunstmuseum

Eline Engholm med Kwella & Friis (DK)

11:00

358
Eline Engholm (voc), Jens Christian (g), Peter Friis (b)

Jazz med den gode sang i centrum

Denne trio er med sin perfekte blanding af intens jazzvokal, smukt guitarspil og dybtfølt kontrabas garant for en god og stemningsmættet oplevelse. Musikken er med sit enkle lydbillede præget af intensitet og nærvær og appellerer til alle lyttere.

Den gode sang er i centrum – fremført på et musikalsk højt niveau, men med begge ben på jorden. Repertoiret er et bredt udvalg af sange fra jazzens standardrepertorie i både originale og nye arrangementer.

Eline Engholm er sanger og sangskriver i jazz- og countrygenren og bevæger sig ubesværet i begge verdener. Hun har allerede fået stor opmærksomhed med sit band Baby Did A Bad Thing.

Guitaristen Jens Christian Kwella har i 30 år været en af de bærende kræfter på den aarhusianske jazzscene og har udgivet syv anmelderroste album i eget navn. Han er ofte sangerindernes foretrukne akkompagnatør på grund af sit lydhøre og lyriske spil.

Peter Friis er en af de mest benyttede bassister i Aarhus og har spillet med Jesper Thilo, Finn Odderskov, Trio Before og mange andre.

 


Læs mere om Eline Engholm med Kwella & Friis


Arrangør
ARoS Aarhus Kunstmuseum
87306600 / 51343247
Billetinfo
Entré 358 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C