AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Mads Bærentzen, Peter Vuust (DK) - Photo: Salling ROOFTOP

Photo: Salling ROOFTOP

Mads Bærentzen, Peter Vuust (DK)

13:00

Mads Bærentzen (p) og Peter Vuust (b)

Musikalsk legestue med tæt sammenspillet duo

Peter Vuust og Mads Bærentzen har gennem årene spillet et utal af koncerter sammen. Du kan derfor forvente en tæt sammenspillet og legende koncert med en blanding af standarder og egne kompositioner.

Mads Bærentzen har som manden bag tangenterne i Aarhus Jazz Orchestra i mange år placeret sig som en af de førende jazzpianister i Danmark. Han har siden dannelsen af sin egen trio, Mads Bærentzen Trio, udgivet en række album i samarbejde med bassist Morten Ramsbøll og trommeslager Kristian Leth. Bærentzen udgav i 2012 sin første soloplade og i 2015 et opfølgende soloalbum Natten er så stille, som er fortolkninger af en række sange af komponisten C. E. F. Weyse. Han har igennem årene spillet med en lang række store jazznavne som Kurt Elling, Dianne Reeves, Cæcilie Norby og Chris Minh Doky. 

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing, et ekstremt melodiøst solospil samt sine smukke kompositioner. I april 2022 udkom Peters syvende album Further To Fly, som er udgivet med familiebandet 5 x Vuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song.

 


Arrangør
Salling ROOFTOP
21 12 23 56
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C