AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Sam and The Soulmates Duo (DK) - Photo: LULA - Bar & Restaurant

Photo: LULA - Bar & Restaurant

Sam and The Soulmates Duo (DK)

12:00

Samara Bahrami (voc), Morten Haugshøj (g)

Elegant, stilsikkert og overbevisende

En sangerinde med kæmpe udstråling og en toptunet guitarist står klar til at levere musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse.

Sjælfulde fortolkninger af jazzstandarder, vuggende brasilianske bossanovaer, egne hits og en række franske overraskelser tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper, når den allersidste tone klinger ud.

I et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, gennemsyret af en sjældent set sproglig virtuositet og musikalitet, bliver genrer, sprog og stile forenet, og musikken får sit helt eget liv.

Den uhøjtidige og gode stemning i duoen når ubesværet ud over scenekanten og giver også plads til historier fra livet og om bandet. Lyden er til tider engleblid og romantisk, andre gange kraftfuld og insisterende, men altid stilig og med hjertet det rette sted.

Med intimitet og nærvær tryllebinder Sam (Samara Bahrami) og hendes Soulmate Morten Haugshøj publikum fra første øjeblik og efterlader dem sanseligt berusede. Koncerterne bærer præg af rutineret sammenspil og musikalitet. Scenen bliver en engagerende legeplads, hvor verdensklassemusikere formår at skabe en ganske særlige stemning, der bedst kan beskrives som magisk.

” ... en velspillende gruppe, der mestrer de vekslende stilarter.” Jørgen Nielsen, anmelder.

”Magi, karisma, humor og fantastisk musik!”
Monika Wallgren, publikum. 

 


Læs mere om Sam and The Soulmates Duo


Arrangør
LULA - Bar & Restaurant
61 45 45 63
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C