Sophia HP Duo & Veronica Mortensen Duo – Dobbeltkoncert (DK)
Sophia HP Duo & Veronica Mortensen Duo – Dobbeltkoncert - Photo: Piano Værkstedet

Foto: Piano Værkstedet

Sophia HP Duo & Veronica Mortensen Duo – Dobbeltkoncert (DK)

Sophia HP Duo: Sophia HP (voc, g), Elias HP (b)
Veronica Mortensen Duo: Veronica Mortensen (voc), Mads Bærentzen (p)


Sophia HP – kl. 15.30-16.30

Sangerinden Sophia HP er et kæmpetalent i den danske sangskriververden. Ved koncerten medbringer hun kontrabassisten Elias HP, der udover at være en dygtig musiker også er hendes lillebror.

Sophia HP går til daglig på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor brormand ligeledes starter efter sommerferien. De to unge musikere er i øvrigt børn af dagens anden vokalsolist, så det bliver en koncertdag i familien Mortensens navn.

Veronica Mortensen Duo – kl. 17.00-18.00

Sangerinden Veronica Mortensen og pianisten Mads Bærentzen har kendt hinanden siden konservatoriet og har efterhånden spillet sammen i mere end 20 år.

Veronica Mortensen har udgivet en lang række album med sine egne projekter og har gennem de sidste mange år slået sit navn fast som en af de allerbedste jazzsangerinder i Danmark, med adskillige afstikkere til udenlandske scener.

Med sin eminente evne for det lyriske, sødmefulde og fortællende i såvel kompositionerne som i hendes fremførelse af dem bliver publikum taget med på en musikalsk rejse i et meget personligt, vokalt univers. 

Om jazzkoncerterne i Skt. Lukas Kirke

Endnu en gang har Piano Værkstedet og Skt. Lukas Kirke fornøjelsen af at kunne byde indenfor i kirken med tre dages jazzkoncerter i forbindelse med Aarhus Jazz Festival. Sidste år blev de koncerter, der normalt plejer at blive afholdt i klaverbutikken, flyttet til Skt. Lukas Kirke grundet Covid-restriktionerne, og det var så stor en succes, at vi har valgt at gentage kunststykket igen i år. 

Tre eftermiddage vil der blive budt på dobbeltkoncerter med både etablerede navne og et par upcoming-talenter på den danske musikscene.Læs mere om Sophia HP Duo & Veronica Mortensen Duo – Dobbeltkoncert

Sophia HP Duo & Veronica Mortensen Duo – Dobbeltkoncert (DK)

Billetinfo

Entré 100 kr.

+ 8,74 kr. i gebyr.

Skt. Lukas Kirke

Skt. Lukas Kirke
Skt. Lukas Kirkeplads 1
8000 Aarhus
lukaskirke@gmail.com
https://www.sktlukaskirke.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Piano Værkstedet
(+45) 86 12 26 25
www.mmpiano.dk
Co-Arrangør
Skt. Lukas Kirke
Sophia HP Duo & Veronica Mortensen Duo – Dobbeltkoncert (DK)

Billeder

Sophia HP Duo & Veronica Mortensen Duo – Dobbeltkoncert - Photo: Piano VærkstedetFoto: Piano Værkstedet

Video