Amy Winehouse Tribute (DK)
Amy Winehouse Tribute - Photo: Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde

Foto: Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde

Amy Winehouse Tribute (DK)

Samara Bahrami (voc), Mikkel Uttrup (g, voc), Emil Otto (p, voc), Rune Vestergaard Schmidt (b, voc), Jonathan Bruun Meyer (trb, voc)


Hyldest til en legendarisk sanger og sangskriver

Med masser af gode vibrationer hylder Amy Winehouse Tribute  den legendariske sanger og sangskriver, der døde for 10 år siden – 23. juli 2011.

I en yderst stilig kvintetudgave bestående af sprød sang, lækkert kor og blæs, kommer bandet rundt om de allerbedste numre af Amy Winehouse og vækker hendes sange til live igen. Dertil kommer – mellem numrene – en række små fortællinger om hendes liv og skæbne. 

Amy Winehouse blev kendt for sin egen helt særlige sound med en blanding af jazz og soul, som den lød blandt de sorte sangerinder i 1960 ́ernes Amerika.

Desværre døde hun i en alder af blot 27 år af en blandingscocktail af alkohol og stoffer. Hun levede et stormomsust liv, som blev sat i scene i den kulørte presse, med ulykkelig kærlighed og et omsiggribende misbrug. Samtidig formåede hun i sit korte liv at blive en af sin tids bedst sælgende sangere og sangskrivere. Blandt andet blev hun kåret som årets bedste sangerinde i Storbritannien i 2007 og fik i USA en Grammy Award i 2008 med hele fem priser, blandt andet som bedste nye kunstner, årets sang og årets indspilning.

 

3xGivisme Sommerfestival er en todages festival, der finder sted 10. og 11. juli 2021 ved Flemming Bamse Jørgensens Plads.

Aarhus Jazztømmerflåde præsenterer i samarbejde med Givisme-foreningen og Det lille Hus ved Havnen en flydende festival og et støttearrangement for musikere, scenekunst, foreninger og erhvervslivet i Aarhus. 

Scenen indtages over to dage af seks kosmiske, legesyge, energiske og indlevende bands:

Total Hip Replacement, Sam and The Soulmates, AddisAbabaBand, Gammelgaard/Bulow/Hagner, Amy Winehouse Tribute og World Band krydret med lækre serveringer, mellemrumsjazz og pausetango. Der er kælet for vanebrydende rammer og eksotiske miljøer i lækker fusion med Aarhus havnefront. 

Du må ikke gå glip af to uforglemmelige sommerdage ved havnen!


Læs mere om Amy Winehouse Tribute

Læs mere om Amy Winehouse Tribute

Amy Winehouse Tribute (DK)

Billetinfo

Entré 125 kr.

Når du køber billet til denne koncert, får du samtidig adgang til dagens andre lækre bands.
Adgang lørdag 10. juli - 150 kr.
Adgang søndag 11. juli - 125 kr.
Begge dage - 250 kr.
Uanset billettype skal du vælge en farvekode: rød, gul eller grøn. Kan du ikke købe den ønskede farve, er denne farvegruppe udsolgt. Farven placerer dig i en publikumsgruppe sammen med gæster, der har købt billet med samme farvekode. Vær opmærksom på dette, hvis I er flere, der gerne vil nyde oplevelsen sammen.

Flemming Bamse Jørgensens Plads

Flemming Bamse Jørgensens Plads
Hjortholmsvej
8000 Aarhus C
https://www.facebook.com/events/572460923977522
Vis på Kort

Arrangør

Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde
(+45) 61 34 06 04

Co-Arrangør
Det Lille Hus på Havnen
Amy Winehouse Tribute (DK)

Billeder

Amy Winehouse Tribute - Photo: Givisme & Aarhus JazztømmerflådeFoto: Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde
Amy Winehouse Tribute - Photo: Givisme & Aarhus JazztømmerflådeFoto: Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde

Video