Hess/Skou/Vuust (DK)
Hess/Skou/Vuust - Photo: Tir Na Nóg

Foto: Tir Na Nóg

Hess / Skou / Vuust (DK)

Nikolaj Hess (p), Jens Skou Olsen (b), Mikkel Vuust (drm)


Førsteklasses triojazz

Nikolaj Hess er en af de flittigst brugte pianister i både danske og internationale sammenhænge. Han har blandt andet udgivet Nikolaj Hess Micro Chapters og Nikolaj Hess Rhapsody, vundet DMA-prisen 2014 for årets jazzudgivelse Music for Mum and Dad med 3xHess og spillet sin egen musik i Lars Von Triers film Melancholia.

Desuden har han været særdeles aktiv på plade -og koncertfronten med Nikolaj Hess Trio, Hessismore, Hess/Skou samt Caroline Henderson og har desuden spillet med navne som Lee Konitz, Benny Golson og Etta Cameron.

Jens Skou Olsen er en dansk kontrabassist, komponist og forfatter. Han er kendt for at udforske kreativitet, bevidsthed og ledelse, er professionel udøvende kunstner med en omfattende international kompositions- og turnévirksomhed og virker som docent i de kunstneriske hovedfag ved Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han har blandt andre spillet med kunstnere som Lee Konitz, Chris Cheek, Etta Cameron, Hank Jones samt Marie Bergman og har medvirket på en lang række cd’er.

Mikkel Vuust er en af landets mest talentfulde unge trommeslagere, som sin unge alder til trods har spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. Han studerer lige nu på Manhattan School of Music i New York, og er CD-aktuel med albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.

 


Hess/Skou/Vuust (DK)

Billetinfo

Entré 100 kr.

Tir na nÓg

Tir na nÓg
Frederiksgade 40
8000 Aarhus
andreas@tirnanog.dk
https://www.tirnanog.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Tir na NÓg
(+45) 86 19 19 10
http://www.tirnanog.dk/
Hess/Skou/Vuust (DK)

Billeder

Hess/Skou/Vuust - Photo: Tir Na NógFoto: Tir Na Nóg

Video