AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Signe Gjesing & Patricio Moya (DK/CH) - Photo: Café Gemmestedet

Photo: Café Gemmestedet

Signe Gjesing & Patricio Moya (DK/CH)

20:00

Signe Gjesing (voc, b), Patricio Moya (p)

Argentinsk tango med en nordisk tone og et strejf af salsa

Patricio Moya Obel og Signe Gjesing har i et kvart århundrede spillet sammen i CheTango Trio, som har optrådt ved en lang række koncerter i ind- og udland og har repræsenteret Danmark på internationale tangofestivaler (Cumbre Mundiales de Tango) i Argentina, Spanien, Chile og Finland. 

Nu har de dannet en duo med nye arrangementer af både klassiske tangoer og deres egne kompositioner, der kombinerer argentinsk tango med en nordisk tone og et strejf af jazz og salsa.

Patricio Moya Obel er pianist med chilensk-spansk baggrund, som har studeret musik i Santiago hos lærere fra Chile, Spanien og USA. I dag driver han Aarhus Klaverakademi.

Patricio har som musiker deltaget i en lang række TV-programmer og har også produceret TV- og radioreklamer i Chile. 

Hans kærlighed til tango stammer fra hans far, som er tangomusiker. 

Signe Gjesing er uddannet el- og kontrabassist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har danset tango i mange år og har siden 1999 spillet, arrangeret og komponeret tango. Under studierejser til Buenos Aires i 2003-2005 har hun studeret tangoteknikker for kontrabas hos blandt andre Oscar Giunta (fra Horacio Salgáns Nuevo Quinteto Real) og Roberto Tormo. Desuden har hun studeret sang hos Anne Rosing. 

Signe arbejder som musiker, komponist og forlagsredaktør. 

 


Arrangør
Café Gemmestedet
50 50 87 58
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C