AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Sam and The Soulmates (DK) - Photo: Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde

Photo: Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde

Sam and The Soulmates (DK)

16:30

150
Samara Bahrami (voc), Morten Haugshøj (g), Bjarne Slipsager (sax), Theo Hjorth (p), Mathias Gregersen (b), Kristoffer Lysgaard (drm)

Forførende elegant, stilsikkert og stærkt 

En sangerinde med kæmpe udstråling og et super band står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse.

Sjælfulde fortolkninger af jazzstandarder, vuggende brasilianske bossanovaer, egne hits og en håndfuld franske overraskelser, tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper igen, når den allersidste tone har ringet ud.

Med intimitet og nærvær tryllebinder Sam (Samara Bahrami) og hendes Soulmates publikum fra første øjeblik. Koncerterne bærer præg af rutineret sammenspil og musikalitet, og scenen bliver en engagerende legeplads, hvor verdensklassemusikere formår at skabe en magisk stemning.

I et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, gennemsyret af sproglig virtuositet og musikalitet, bliver genrer, sprog og stile forenet. Den uhøjtidelige og gode stemning i bandet når ubesværet ud over scenekanten og giver også plads til historier fra livet og om bandet. Lyden er til tider engleblid og romantisk, andre gange kraftfuld og insisterende, men altid stilfuld og med hjertet på rette sted.

Magi, karisma, humor og fantastisk musik!
Monika Wallgren, publikum.

... en velspillende gruppe, der mestrer de vekslende stilarter.
Jørgen Nielsen, anmelder og fotograf.

 

3xGivisme Sommerfestival er en todages festival, der finder sted 10. og 11. juli 2021 ved Flemming Bamse Jørgensens Plads.

Aarhus Jazztømmerflåde præsenterer i samarbejde med Givisme-foreningen og Det lille Hus ved Havnen en flydende festival og et støttearrangement for musikere, scenekunst, foreninger og erhvervslivet i Aarhus. 

Scenen indtages over to dage af seks kosmiske, legesyge, energiske og indlevende bands:

Total Hip Replacement, Sam and The Soulmates, AddisAbabaBand, Gammelgaard / Bulow / Hagner, Amy Winehouse Tribute og World Band krydret med lækre serveringer, mellemrumsjazz og pausetango. Der er kælet for vanebrydende rammer og eksotiske miljøer i lækker fusion med Aarhus havnefront. 

Du må ikke gå glip af to uforglemmelige sommerdage ved havnen!


Læs mere om Sam and The Soulmates


Læs mere om Sam and The Soulmates


Læs mere om Sam and The Soulmates


Arrangør
Givisme & Aarhus Jazztømmerflåde
61 34 06 04
Co-Arrangør
Det Lille Hus ved Havnen
Billetinfo
Når du køber billet til denne koncert, får du samtidig adgang til dagens andre lækre bands.
Adgang lørdag 10. juli - 150 kr.
Adgang søndag 11. juli - 125 kr.
Begge dage - 250 kr.
Uanset billettype skal du vælge en farvekode: rød, gul eller grøn. Kan du ikke købe den ønskede farve, er denne farvegruppe udsolgt. Farven placerer dig i en publikumsgruppe sammen med gæster, der har købt billet med samme farvekode. Vær opmærksom på dette, hvis I er flere, der gerne vil nyde oplevelsen sammen. Entré 150 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C