AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Kemaca Kinetic + Jam (DK) - Photo: KEMACA KINETIC

Photo: KEMACA KINETIC

Kemaca Kinetic + Jam (DK)

19:30

Casper Hejlesen (g), Kenneth Dahl Knudsen (b), Matias Fischer (drm)

Ny trio giver forskning i musikkens DNA kød og blod

I løbet af sin årtier lange karriere med at spille over hele kloden og oprette forbindelse til musikere fra de fleste jazzscener derude har bassist og komponist Kenneth Dahl Knudsen udforsket lyde fra store ensembler, både fra bigbands, traditionel musik og klassisk musik. Så hvorfor starte en ny trio?

Som musikforsker ved Det Kongelige Musikkonservatorium har Kenneth Dahl Knudsen viet de sidste fire år til at studere grænselandet mellem gammel folkemusik og moderne matematik. Inden for disse usmeltede gletsjere findes en vej til at udvikle jazzens sprog.

Men én ting er forskning og teori om musikalsk DNA - en anden er at få den musikalske mammut til at leve – brølende og vildt. Netop derfor har Kenneth Dahl Knudsen valgt at slå pjalterne sammen med de to unge vidunderbørn fra den danske jazzscene: hiphop-trommemaskinen Matias Fischer og guitarfænomet Casper Hejlesen.Og dermed har de kun brug for én sidste komponent – dig,  lytteren! Vil du med på rejsen, når Kemaca Kinetic udforsker rytmens grænser?

Jamsession
Efter koncerten inviterer bandet til jamsession på fairbar. Gutterne er fast inventar på Aalborgs nye jazzklub El Mundo, hvor de over de sidste to år har opbygget et ungt og loyalt publikum blandt Aalborgs studerende og internationale indbyggere. En rigtig god mulighed for at bygge netværk og bro til den nordjyske jazzscene.


Læs mere om Kemaca Kinetic + Jam


Læs mere om Kemaca Kinetic + Jam


Læs mere om Kemaca Kinetic + Jam


Arrangør
fairbar
60 19 94 77
Co-Arrangør
Tricksters Inc.
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C