AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Melody Gardot (US) - Photo: Musikhuset Aarhus

Photo: Musikhuset Aarhus

Melody Gardot (US)

20:00

430
Melody Gardot (voc), Philippe Powell (p), Christopher Thomas (b), Jorge Bezzeria (perc)

Stilfuld, ikonisk og original amerikaner

Der er lagt op til en koncert ud over det sædvanlige, når den amerikanske jazzstjerne Melody Gardot gæster Aarhus Jazz Festival.

Melody Gardot er blid som Norah Jones, kantet og unik som Joni Mitchell og betagende og mystisk på sin helt egen maner. Som følge af en trafikulykke i teenageårene er hun fysisk skrøbelig, men hendes stemme og karisma er enorm stærk, og hun tilhører den absolutte jazzelite i USA.

Med flere succesfulde album bag sig, der glider hen over forskellige genrer som blues, jazz og R&B forkæler Gardot sjælen og tilfredsstiller hjernen med tekster, der går dybt.

Hun udgiver i maj 2022 pladen Entre eux deux sammen med pianisten Philippe Powell. Hendes forrige album Sunset in the Blue udkom i efteråret 2020. Musikken er indspillet både i Europa og USA med producer Larry Klein samt arrangøren Vince Mendoza og indeholder duetter med Sting og Ibrahim Maalouf.

Sunset in the Blue har modtaget en regn af stjerner og hjerter fra anmeldere herhjemme og internationalt.

"Sunset in the Blue vedkender sig i den grad den silkebløde arv fra jazzens guldrandede bossanova-epoke. Albummet er uforskammet behageligt og delikat.
 - Politiken, Kim Skotte.

 


Læs mere om Melody Gardot


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Billetinfo
Priser fra 380 til 430 kr. inkl. gebyr. Entré 430 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C