Beskrivelse

Kasper Staub Trio feat. Maria Dybbroe ((DK))

Maria Dybbroe (sax), Kasper Staub (p), Jens Mikkel Madsen (b), Anders Vestergaard (drm)

Spændende musikalsk møde i det gamle teater

Kasper Staub Trio har 10 år og tre anmelderroste album bag sig. Titlen på det seneste album Strøg, der blev udnævnt til ugens album på P8 Jazz, beskriver rigtig godt trioens tilgang til musikken, der som en malers penselstrøg på samme tid må være umiddelbart, afslappet og dybt fokuseret.

Pianist og komponist Kasper Staub kendes også fra den danske indiepop-gruppe Lowly. Hans kompositioner har en genreløs, frihedssøgende og nærmest meditativ karakter, som komplimenteres af bassist Jens Mikkel Madsen og trommeslager Anders Vestergaards personlige spillestil og originale tilgang til instrumenterne.

Denne aften mødes trioen i et nyt samarbejde med saxofonisten, improvisatoren og komponisten Maria Dybbroe, der er kendt fra den mere eksperimenterende del af den danske jazzscene, og som udover sine toneangivende bands – heriblandt improtrioen Køs og dobbelttrioen Cactus – har samarbejdet med scenekunstnere, dansere, digtere, elektroniske musikere og sangskrivere samt indspillet for forskellige pop-artister.

Praktisk information
Koncerterne i Helsingør Theater, Den Gamle By, gennemføres efter myndighedernes forskrifter og med afstand mellem publikum. Derfor er der færre pladser end normalt. Book din billet i forvejen for at være sikker på en plads.

taubtrio.tumblr.com

Info

17/07/2020 19:30 - :


Entré Kr. 130
Normalpris: 130 kr. Studerende og unge under 25 år 100 kr. Forsalg på jazzfest.dk og yourticket.dk Salg i døren fra 18:30. Døre til sal 19:00 Ingen salg af pladser til kørestole. Ingen rollatorer i salen.


Koncertsted

Helsingør Theater - Den Gamle By
Viborgvej 2
8000 Aarhus
booking@dengamleby.dk
https://www.helsingor-teater.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Festival
(+45) 28 60 47 91
https://jazzfest.dk
Co-Arrangør
Helsingør Theater, Den Gamle By

Media
  • Kasper Staub Trio feat. Maria Dybbroe - Photo: Peter GannushkinFoto: Peter Gannushkin
  • Kasper Staub Trio feat. Maria Dybbroe - Photo: Peter GannushkinFoto: Peter Gannushkin
  • Kasper Staub Trio feat. Maria Dybbroe - Photo: Foto: