Æsken - Børnejazz (DK)


Beskrivelse

Æsken - Børnejazz (DK)

Sidsel Bech Kiilerich and Janus Holst Aaen (voc, g), Scott Westh (trp), Kristian Koldbro (b), Lasse Bech Kiilerich (drm)

Energisk og sjov børnemusik 

Æsken er håndspillet svedig musik, som får selv rotterne på loftet til at svinge ballerne. Orkesteret spiller med energi, nærvær, kant og nerve og er altid garant for en fantastisk koncert, der går direkte i hjertet på børn og barnlige sjæle. Det har bl.a. bevirket, at gruppen i 2017 blev prisbelønnet med en Danish Music Awards – Børnejazzprisen.

Æsken har turneret overalt i Danmark og spiller på både store og små scener som f.eks. Langelands Festivalen, Copenhagen Jazz Festival, Musikhuset Aarhus og Riverboat Jazz Festival. Vi glæder os til at kunne byde orkesteret tilbage til Aarhus Jazz Festival, hvor de før bl.a. har optrådt med koncertforestillinger til Børnejazz på Dokk1.  

www.facebook.com/hvaderderiaesken

Billetinfo

17/07/2021 10:30 - 11:15


Entré Kr. 50
Fra 3 år og op. Billetter sælges kun i forsalg. Dørsalg fra kl. 9.45 på egen mobiltelefon. Coronapas eller gyldig Covid-19-test skal forevises. Covid-19-restriktioner overholdes. Begrænset antal pladser.


Koncertsted

Atlas
Vester Allé 15
8000 Aarhus
https://fondenvoxhall.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Festival
(+45) 28 60 47 91
https://jazzfest.dk
Co-Arrangør
Atlas

Genre

For children
Media
  • Æsken - Børnejazz - Photo:  Sarah Lyng HogartFoto: Sarah Lyng Hogart
  • Æsken - Børnejazz - Photo: Sarah Lyng HogartFoto: Sarah Lyng Hogart