Beskrivelse

Bærentzen/Vuust/Vuust (DK)

Mads Bærentzen (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Legende og sammenspillet triojazz

Peter Vuust og Mads Bærentzen har gennem årene spillet et utal af koncerter sammen og bliver denne eftermiddag ledsaget af Peters søn Mikkel Vuust på trommer. Der vil kunne forventes en tæt sammenspillet og legende koncert med en blanding af standarder og egne kompositioner.

Mads Bærentzen har som manden bag tangenterne i Aarhus Jazz Orchestra i mange år placeret sig som en af de danske topjazzpianister. Han har siden dannelsen af sin egen trio, Mads Bærentzen Trio, udgivet en række album i samarbejde med bassist Morten Ramsbøll og trommeslager Kristian Leth. Mads Bærentzen udgav i 2012 sin første soloplade og i 2015 et opfølgende soloalbum Natten er så stille, som er fortolkninger af en række sange af komponisten C. E. F. Weyse. Han har gennem årene spillet med en lang række store jazznavne som Kurt Elling, Dianne Reeves, Cæcilie Norby og Chris Minh Doky.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 90 plader og med adskillige internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest CD'en Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Mikkel Vuust på trommer er med sine 22 år en af de helt store talenter på den danske jazzscene og har allerede spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg.

Billetinfo


Arrangør

Salling ROOFTOP
(+45) 87 78 60 00

Genre

Mainstream/Swing
Mainstream/Swing
Media
  • Bærentzen/Vuust/Vuust - Photo: Salling ROOFTOPFoto: Salling ROOFTOP