Beskrivelse

OrgelDuo (DK)

Cesar Joaniquet (sax), Lars Søberg (trp), Stefan Ringive (trb), Simon Eskildsen (org), Daniel Sommer (drm)

The OrgelDuo is here

Bagmændende bag projektet, Daniel Sommer og Simon Eskildsen, glæder sig meget til at præsentere OrgelDuo på Ridehuset.

Bevæbnet med svedige trommerytmer og et støvet hammondorgel har OrgelDuoen komponeret et virvar af sjove, funky og særlige numre, som bliver leveret i en tæt sammenspillet og intens pakke. Alt sammen med et (seriøst) glimt i øjet.

Til denne koncert vil OrgelDuoen udnytte de fantastiske rammer, som Ridehuset har, ved at invitere en række fantastiske blæsere med fra Aarhus Jazz Orchestra. Det bliver en koncert, hvor man kommer direkte ind i Hr. og Fru OrgelDuos univers.

OrgelDuo udgav deres debutalbum Hr. og Fru OrgelDuo Travels the World i 2019. Et album der, udover at rumme en funky vinyl, også bestod af en hjemmelavet – full color – tegneserie. Albummet var da også på det internationale All About Jazz og Jazznyts liste over bedste plader i 2019. 

Gå ind på www.orgelduo.dk og lær albummets og tegneseriens persongalleri at kende, find din favoritkarakter, og glæd dig til en fest med OrgelDuo, når de mødes med tre af Aarhus Jazz Orchestras blæsere i Ridehuset. Det gør Hr. og Fru OrgelDuo i hvert fald.

www.orgelduo.dk/

Info
Media
  • OrgelDuo - Photo: OrgelDuoFoto: OrgelDuo