Beskrivelse

Trouble Cats (DK)

Henrik Hansen (hca, voc), Martin Blom (g, voc), Morten Brauner (b, voc), Henrik Thorsen (drm, voc)

Blues- og rootsrockbandet Trouble Cats hvæsser kløerne

I mere end 30 år har Trouble Cats været en del af toppen af den danske bluesscene. Bandet beviser, at katte har mange liv og er sprudlende som aldrig før. Med originale sange, et tæt sammenspil og en udadvendt liveoptræden er Trouble Cats garant for en publikumsoplevelse i særklasse.

Bandet, der er elsket af publikum, har udgivet to album – livealbummet Live in Aarhus 2017 og studiealbummet 4 fra 2018, der blev nomineret til Årets Bluesudgivelse ved Danish Music Awards Blues 2019. Trouble Cats har de seneste år – med undtagelse af 2020 – spillet massevis af succesfulde koncerter på spillesteder og festivaler.

Trouble Cats har med albummet ”4” leveret et festfyrværkeri af et langtidsholdbart album, som de med rette kan være stolte af. Blues News Danmark.

Trouble Cats er et sammentømret band, der banker på med ægte hjerteblod. Det er folk, der kan deres håndværk, og der spilles tæt og intenst. Der er masser af gode guitarriff, suveræne ”slide”-stykker og mageløst mundharmonikaspil. Magasinet Plus 33.

Imponerende nok gjør Trouble Cats utelukkende nye og gamle originallåter. Et meget samspilt og tight band med gode prestasjoner både på gitar, munnspill og hardtslående trommer.
Fire stjerner til albummet Live in Aarhus 2017, Blues News Norge.

Trouble Cats beviser, at de er et solidt bluesband. Magasinet Roots Zone.

www.martinblom.dk/musik/oevrige-bands/trouble-cats/

ebook.com/troublecats.dk

auner.dk/troublecats_job.htm

Info

16/07/2021 20:00 - 21:30


Entré Kr. 140
Billetter sælges kun i forsalg. Dørsalg fra kl. 19.15 på egen mobil. Coronapas eller gyldig Covid-19-test skal forevises. Covid-19-restriktioner overholdes. Begrænset antal pladser.


Koncertsted

Atlas
Vester Allé 15
8000 Aarhus
https://fondenvoxhall.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Festival
(+45) 28 60 47 91
https://jazzfest.dk
Co-Arrangør
Atlas

Media
  • Trouble Cats - Photo: Frank NielsenFoto: Frank Nielsen