AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
The Jazz Crooner - Portrætkoncert (DK/CL) - Photo: Piano Værkstedet

Photo: Piano Værkstedet

The Jazz Crooner - Portrætkoncert (DK/CL)

19:30

50
Lukas Moya Obel (voc), Patricio Moya (p)

En hyldest til jazzens store croonere 

Når far og søn indtager scenen til denne portrætkoncert, vil der næppe være et øje tørt. Publikum kan nemlig forvente både musik og humor på højt plan.

Man hører musik fra legender som Frank Sinatra, Dean Martin og Nat King Cole i lækre duoversioner, hvor Lukas Moya Obels sprøde stemme akkompagneres af den varmblodige pianist Patricio Moya. Sammen har de lagt i støbeskeen til en ganske særlig portrætkoncert, som hylder jazzens store croonere, hvor der også er gjort plads til nye numre i god gammeldags crooner-stil.

Lukas Moya Obel. Som søn af en velrenommeret tangopianist fra Chile har Lukas’ liv altid været fuld af musik, sang, dans og skuespil. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at han har kastet sig over noget så storladent og flamboyant som de gode gamle Frank Sinatra-numre, Dean Martin-baskere og Nat King Cole storhits – selvfølgelig med en god portion Latino Love til at levere det med. Som ung uddannet skuespiller, musiker og sanger, kaster Lukas Moya Obel sig hermed ud som storyteller og formidler af såvel smuk standardjazz som anekdoter om de store croonere fra jazzens verden.

Patricio Moya. Patricio Moya er en anerkendt pianist både i og udenfor Danmark. Han startede med at spille klaver allerede som barn i Chile med forbillede i faderen, som var tangopianist. Intet kunne drive ham væk fra klaveret, og det er der stadig intet, der kan. Patricio Moya har skabt sig en karriere som pianist, har spillet med anerkendte kunstnere i hele verden og har selv stået bag store produktioner. Han er i særdeleshed kendt for sine utrolig smukke og passionerede fremføringer inden for genrerne tango og jazz. De sidste otte år har han oprettet og drevet en anerkendt klaverskole i Aarhus, Aarhus klaverakademi. 

 

Tricksters Inc. præsenterer i 2021 en portrætkoncertrække med flere nye og spændende projekter med høje ambitioner. Her kan du som publikum vente dig stor og helstøbt koncertoplevelse, hvor du gennem musik og tekster, lysprojektioner og live visuals kommer tættere på en kunstner, der har betydet noget ganske særligt. Med musikken i højsædet og med nogle vanvittig stærke hold, inviteres du til et sansebombardement af en oplevelse. Du kan under Aarhus Jazz Festival opleve Zetterlund Tribute, Amy Winehouse Tribute og Dexterity, ligesom historien om The Jazz Crooner.

 


Læs mere om The Jazz Crooner - Portrætkoncert


Læs mere om The Jazz Crooner - Portrætkoncert


Arrangør
Piano Værkstedet
86 12 26 25
Co-Arrangør
Tricksters Inc.
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C