AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Jazzfabrikkens Camp Bigband feat. Nikolaj Bentzon & Signe Juhl (DK) - Photo: Karolina Sapolska

Photo: Karolina Sapolska

Jazzfabrikkens Camp Bigband feat. Nikolaj Bentzon & Signe Juhl (DK)

20:00

50
Nikolaj Bentzon (cond), Signe Juhl (voc), Jazzfabrikkens Camp Bigband 2021

Unge bigbandtalenter folder sig ud

Oplev de spirende talenter fra Jazzfabrikkens Big Band Camp 2021 under ledelse af Nikolaj Bentzon og med sangsolist Signe Juhl til et brag af en bigbandkoncert.

Deltagerne i Jazzfabrikkens Big Band Camp øver sammen under hele Aarhus Jazz Festival, og her mødes de på scenen til kulminationen på en helt uges hårdt arbejde med masser af jazz, læring og fællesskab. De unge jazztalenter kommer fra hele landet og er nøje udvalgt blandt adskillige ansøgere.

Nikolaj Bentzon har studeret på Berklee College of Music i Boston, har været kunstnerisk leder og dirigent af Danmarks Radios Big Band og er bl.a. kendt for Bentzon Brotherhood. Han har desuden spillet med Clark Terry, Maria Schneider, Toots Thielemans, Joe Lovano, Carla Bley, Jon Faddis og mange flere. Nikolaj Bentzon dirigerer Jazzfabrikkens Big Band Camp 2021.

Signe Juhl er en af de mest eftertragtede vokalister i Danmark. I en alder af 20 år blev hun optaget på Syddansk Musikkonservatorium og har efterfølgende taget Danmark med storm i sit arbejde med DR Big Band, Sønderjyllands Symfoniorkester, Slesvigske Musikkorps, The Orchestra og Aarhus Jazz Orchestra. Signe Juhl er solist til Jazzfabrikkens Big Band Camp 2021.

Jazzfabrikkens Big Band Camp er et tiltag fra Jazzfabrikken – et treårigt regionalt udviklingsprojekt med opstart i 2019, som skal bidrage til styrkelse af den musikalske fødekæde og talentudvikling inden for rytmisk musik. Projektet har særligt fokus på talentudvikling på alle niveauer og er et samarbejde mellem Aarhus Jazz Orchestra, Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole. Jazzfabrikken er støttet af Region Midtjylland.

 

Koncerten kan opleves på Atlas 14 / 7 kl. 20 eller i Ridehuset 16 / 7 kl. 14.00 til Ridehuset Swinger, der igen i år danner rammerne for store musikalske oplevelser og god stemning. Ridehuset Swinger arrangeres af Aarhus Jazz Orchestra.


Læs mere om Jazzfabrikkens Camp Bigband feat. Nikolaj Bentzon & Signe Juhl


Læs mere om Jazzfabrikkens Camp Bigband feat. Nikolaj Bentzon & Signe Juhl


Læs mere om Jazzfabrikkens Camp Bigband feat. Nikolaj Bentzon & Signe Juhl


Arrangør
Aarhus Jazz Festival
28 60 47 91
Co-Arrangør
Atlas
Billetinfo
Billetter sælges kun i forsalg. Dørsalg fra kl. 19.15 på egen mobiltelefon. Coronapas eller gyldig Covid-19-test skal forevises. Covid-19-restriktioner overholdes. Begrænset antal pladser. Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C