Beskrivelse

Horse orchestra (DK/N/S/IS)

Erik Kimestad (trp), Ingimar Andersen (sax), Petter Hangsel (trb), Kristian Tangvik (tuba), Jeppe Zeeberg (p), Nicolai Kaas Claesson (b), og Rune Lohse (drm)

Originale kompositioner, instrumental ekvilibrisme og smittende humor

Horse Orchestra er et vigtigt band på den moderne nordiske jazzscene. Bandmedlemmerne lykkes med at kombinere dele af jazzens historie med moderne, genrebrydende musikalske eksperimenter.

Klassiske jazzkompositioner fra 1920'ernes New Orleans møder fri jazz fra 60'erne og blander sig med moderne klassisk musik, og det hele ender i en original, postmodernistisk stil, der ikke findes lignende af på den nordiske jazzscene.

Horse Orchestra består af syv unge musikere fra Island, Sverige, Norge og Danmark, og bandet er et vidnesbyrd fra en ny generation af musikere, der mestrer deres musikalske historiske arv og forsøger at hjælpe den moderne jazzmusik med at nå nye højder.

For Horse Orchestra er humor et lige så vigtigt element som instrumental ekvilibrisme og bevægende kompositioner. På den måde er den humoristiske og blomstrende musik så smitsom, at du med glæde engagerer dig i orkestrets lejlighedsvis ekstreme tonale eksperimenter.

Info

11/07/2021 22:00 - 22:45


Entré Kr. 100
Studerende, pensionister og musikere 60 kr.


Koncertsted

Det 3. Rum
Jægergaardsgade 154 C, st.
8000 Aarhus
https://www.frontloberne.dk/det3rum
Vis på Kort

Arrangør

ALT_R_JAZZ
(+45) 61 26 13 83
www.spanien19c.dk

Media
  • Horse orchestra - Photo: ALT_R_JAZZFoto: ALT_R_JAZZ