Beskrivelse

Sam and The Soulmates Duo (DK)

Samara Bahrami (voc), Morten Haugshøj (g)

Forførende elegant, stilsikkert og stærkt

En sangerinde med kæmpe udstråling og en dygtig jazzguitarist står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse.

Sjælfulde fortolkninger af jazzstandarder, vuggende brasilianske bossanovaer, egne hits og en håndfuld franske overraskelser tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper igen, når den allersidste tone har ringet ud.

Koncerterne bærer præg af rutineret sammenspil og musikalitet, som er opbygget over et professionelt tæt samarbejde mellem Samara Bahrami og Morten Haugshøj gennem flere år. 

I et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, gennemsyret af sproglig virtuositet og musikalitet bliver genrer, sprog og stile forenet. Den uhøjtidelige og gode stemning når ubesværet ud over scenekanten og giver også plads til historier fra livet og om musikerne. Lyden er til tider engleblid og romantisk, andre gange kraftfuld og insisterende, men altid stilfuld og med hjertet på rette sted.

Magi, karisma, humor og fantastisk musik!
Monika Wallgren, publikum. 

www.samandthesoulmates.dk

Billetinfo

09/07/2021 13:00 - 15:00


Entré Kr. 50
Køb en kombineret billet til koncerten og til KP5's lækre jazzplatte, som kun fås under festivalen. Kontakt KP5 og hør nærmere.
Genre

World/Latin/Folk
Mainstream/Swing
Media
  • Sam and The Soulmates Duo - Photo: KP5Foto: KP5