Bjørnskov/Bülow/Tjalve Trio (DK)
Bjørnskov/Bülow/Tjalve Trio - Photo: VinDanmarkFoto: VinDanmark

Bjørnskov/Bülow/Tjalve Trio (DK)

Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b), Frederik Bülow (drm)


Originale kompositioner og udvalgte standarder

Trioens medlemmer har alle spillet sammen i forskellige konstellationer på Erlings Jazz- og Ølbar i Aarhus, og det går ikke stille for sig, når de slår sig løs på deres instrumenter.

Forvent et levende miks af improvisation, groove, swing og intensitet med et strøg af det skønne, som netop kun musik kan.

Pianisten Esben Tjalve voksede op i Danmark, men flyttede til London i 2000 for at studere på The Royal Academy Of Music. Senere tog han en Master in Composition fra The Guildhall School Of Music. I 17 år har han været en del af den engelske jazzscene og har desuden komponeret musik til film, tv, radiodrama og dokumentarudsendelser. For nylig udgav han albummet Theory of Colours med sit band Red Kite.

Torben Bjørnskov er en fremtrædende musiker på den danske jazzscene og har medvirket på en lang række plader – flere i eget navn med særligt fokus på det nordiske islæt i musikken, selvom hans musikalske baggrund er stærkt præget af den amerikanske jazztradition. Han har turneret over det meste af Europa – med afstikkere til USA og Mexico. Torben Bjørnskov modtog prisen for Best soloist ved den internationale jazzkonkurrence i Getxo, Spanien, 1994.

Frederik Bülow graduerede med en Nordic Master i jazz fra The Sibelius Academy in Helsinki, The Royal Academy of Music in Stockholm, The Royal Academy of Music in Aarhus samt The Rotterdam Conservatory. Han vandt en Danish Music Award i 2014 med sit band Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet og har turneret i Europa, USA, Rusland, Guinea og Grønland.


Bjørnskov/Bülow/Tjalve Trio (DK)

Billetinfo

Entré 50 kr.

VinDanmark

VinDanmark
Kystpromenaden 2
8000 Aarhus
claus@vindanmark.com
https://www.vindanmark.com/
Vis på Kort

Arrangør

VinDanmark
(+45) 30 22 09 70
https://www.vindanmark.com/
Bjørnskov/Bülow/Tjalve Trio (DK)

Billeder

Bjørnskov/Bülow/Tjalve Trio - Photo: VinDanmarkFoto: VinDanmark

Video