Beskrivelse

Klüvers Kvartet (DK)

Jens Klüver (sax), Esben Tjalve (p), Torben Bjørnskov (b), John Riddell (drm)

Det bedste fra nogle af jazzens største

Denne kompetente kvartet spiller akustisk jazz med udgangspunkt i originale kompositioner af Duke Ellington, Dexter Gordon, John Coltrane, Thelonious Monk, Keith Jarrett, Kenni Barron og Jens Klüver.

Jens Klüver, tidligere leder af Klüvers Big Band gennem 35 år, har i de senere år helliget sig sit virke som jazzmusiker i duo-, trio- og kvartetformat og har desuden optrådt som solist og dirigent for bigbands. Han er kendt som en entusiastisk formidler og lægger vægt på at inddrage publikum og gøre dem nysgerrige og interesserede i jazzmusikkens mangfoldighed.

Esben Tjalve har studeret på The Royal Academy Of Music i London og senere taget en Master in Composition fra The Guildhall School Of Music. I 17 år har han været en del af den engelske jazzscene og har desuden komponeret musik til film, tv og dokumentarudsendelser.

Torben Bjørnskov er en alsidig bassist, der har spillet med både udenlandske solister og danske grupper samt udgivet cd'er i eget navn.

John Riddell er trommeslager i Aarhus Jazz Orchestra og desuden leder af Danish Youth Jazz Orchestra.

Billetinfo

10/07/2021 12:00 - 14:30


Entré Kr. 80
Billetter sælges kun i forsalg. Dørsalg fra kl. 11.00 på egen mobiltelefon. Coronapas eller gyldig Covid-19-test skal forevises. Covid-19-restriktioner overholdes. Begrænset antal pladser.


Koncertsted

Den hængende have - FO-Byen
Frederiksgade 78 C
8000 Aarhus C
gyngen@gyngen.dk
http://gyngen.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Gyngen
(+45) 41 85 40 12
http://gyngen.dk/

Genre

Bebop/Hardbop
World/Latin/Folk
Media
  • Klüvers Kvartet - Photo: GyngenFoto: Gyngen