Mythic Sunship (DK)


Beskrivelse

Mythic Sunship (DK)

Koncerten er aflyst!

Søren Skov (sax), Emil Thorenfeldt and Kasper Stougaard Andersen (g), Rasmus Cleve Christensen (b), Frederik Denning (drm)

Improviseret og grænseoverskridende instrumentalmusik 

Mythic Sunship er en dansk kvartet med base i København. Gruppen fandt sin endelige form i 2015 med udgivelsen af debutalbummet Ouroboros på det internationalt anerkendte danske label El Paraiso. Siden er det blevet til yderligere tre studiealbum og en liveplade på det odenseanske pladeselskab.

Mythic Sunship spiller fortrinsvist improviseret og genreoverskridende instrumentalmusik med afsæt i en bred vifte af musikalske inspirationer fra tung rock til ambient, kraut, freejazz med mere.

Kvartetten, der lejlighedsvis udvides med saxofonist Søren Skov, er særlig kendt for sin altid energiske og intense tilgang, der har gjort gruppen til et eftertragtet live-navn både herhjemme og i udlandet. Den energi har ført Mythic Sunship vidt rundt på de europæiske scener med højdepunkter som tre koncerter på den hollandske kultfestival Roadburn, to koncerter på ligeledes hollandske Le Guess Who?, foruden et væld af klubkoncerter og mindre festivaloptrædener.

I 2021 står Mythic Sunship med en ny pladekontrakt på amerikanske Tee Pee Records, materiale til tre studiealbum indspillet i legendariske RMV Studio i Stockholm og udsigten til endnu en række koncerter på toppen af det europæiske festivallandskab – om pandemien vil.

Billetinfo

Koncerten er aflyst!

17/07/2021 20:00 - 21:30


Entré Kr. 70
Billetsalg kun i døren.


Koncertsted

HeadQuarters
Valdemarsgade 1
8000 Aarhus
booking@hqmail.dk
https://venue.hq.dk/
Vis på Kort

Arrangør

HeadQuarters
(+45) 28 11 71 44
https://venue.hq.dk/

Media
  • Mythic Sunship - Photo: HeadQuartersFoto: HeadQuarters
  • Mythic Sunship - Photo: HeadQuartersFoto: HeadQuarters