Beskrivelse

Arosia (DK)

Botha Christensen (trb, voc, cond), Per Vindum (trp, flh, voc), Ole Sørensen (cl, voc), Bjørn Andersen (p), Jesper Carlsen (b), Frank Pedersen (drm, voc)

Hot jazz for all functions – gennem 63 år

I de tidlige tressere spillede en flok unge aarhusianere tidens hotte jazz på Reeperbahn i Hamburg, i skarp konkurrence med blandt andre fire andre unge fra Liverpool. Arosia er her stadig på 63. år, mens The Beatles gav op for mange år siden.

Viljen til at levere Hot jazz for all Functions betyder, at vi også i 2021 med glæde kan præsentere Det Aarhusianske Jazz-Byorkester, men denne gang i nye omgivelser i CasaV58.

Der er gennem tiden skiftet ud på stort set alle pladser, men basisvaren er stadig humørfyldt kvalitetsjazz under ledelse af basunbetvinger Botha Christensen og præsenteret af den altid veloplagte sprechstallmeister, trompetist Per Vindum.

En koncert med Arosia i teltet i Paradisgade er nok det tætteste, man kommer på at genopleve de gode tider i Boblen på Bispetorvet. Gadens historie har en del til fælles med Reeperbahns, så ringen er sluttet på smukkeste vis!

www.arosia.dk

www.aarhusjazzklub.dk

Billetinfo

17/07/2021 15:00 - 17:30


Entré Kr. 80
Billetter ved indgangen – MobilePay eller kontant.
Publikumsantal efter gældende regler, p.t. 100.Arrangør

Aarhus Jazzklub
(+45) 28 26 90 87
https://www.aarhusjazzklub.dk/

Genre

Traditional
Media
  • Arosia - Photo: PressefotoFoto: Pressefoto