Mathias Heise Quartet (DK)


Beskrivelse

Mathias Heise Quartet (DK)

Mathias Heise (hca), and others

From Toots to Infinity

Oplev Mathias Heise Quartet, når de begiver sig ud i Toots Thielemans imponerende bagkatalog, der både rummer store hits og spændende, originale kompositioner. 

Toots Thielemans har sat sig massive fodspor i jazzhistorien med sin unikke håndtering af den kromatiske mundharpe. På ganske egen hånd formåede han at forene dette besynderlige instrument med bebop og moderne jazz og blev således en af jazzens helt store koryfæer og en efterspurgt studiemusiker.

Mathias Heise er en prisbelønnet dansk mundharpist, der har vundet verdensmesterskabet i kromatisk jazz mundharpe og af mange bliver set som Toots’ efterfølger. På denne aften vil han i selskab med et eminent hold af musikere tage arven op fra den berømte belgier og samtidig vise, hvilke nye og spændende veje der er for dette særlige instrument.

 

Koncerten kan opleves til Ridehuset Swinger, der igen i år danner rammerne for store musikalske oplevelser og god stemning. Ridehuset Swinger arrangeres af Aarhus Jazz Orchestra. 

 

www.mathiasheise.dk

Billetinfo

15/07/2021 17:00 - 18:15


Entré Kr. 50
Børn under 12 år 25 kr. Billetprisen er inkl. en øl, vand eller et glas vin, som du henter i baren på Officerspladsen, inden du går ind i Ridehuset, samt en nummeret plads til koncerten. Begrænset antal billetter. Køb billet sammen med dem, du skal høre koncerten med, da der ellers automatisk placeres en tom stol mellem jer pga. Covid-19-retningslinjer.Arrangør

Aarhus Jazz Orchestra
(+45) 30 24 06 62
https://www.aarhusjazzorchestra.dk/

Media
  • Mathias Heise Quartet - Photo: Aarhus Jazz OrchestraFoto: Aarhus Jazz Orchestra