Sarno & Moya Tango Duo (CL/IT)
Sarno & Moya Tango Duo - Photo: Piano Værkstedet

Foto: Piano Værkstedet

Sarno & Moya Tango Duo (CL/IT)

Roberto Sarno (vio), Patricio Moya (p)


Tango for to passionerede musikere

Duoens repertoire består af nogle af de mest kendte tangoer fra den klassiske periode, blandt andet Piazzollas Tango Nuevo, idet både Roberto Sarno og Patricio Moya brænder for at udbrede kendskabet til den autentiske argentinske tango.  Og vi tør godt love publikum en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, når de to passionerede musikere demonstrerer deres musikalske kunnen. De er nemlig kendt for ikke kun at spille på et teknisk set højt niveau, men også for samtidigt at have overskud til at udtrykke sig både sensitivt, lyrisk, eksplosivt – og humoristisk.

Violinisten Roberto Sarno blev allerede som 10-årig optaget på konservatoriet i fødebyen Bari og har gennem årene optrådt og videreuddannet sig i både Europa, USA og Mellemøsten. Han flyttede til Danmark i 1997 og har blandt andet spillet med Randers Kammerorkester samt Odense, Aalborg, Aarhus og Sønderjyllands Symfoniorkester. Roberto Sarno har også optrådt som solist herhjemme og i Europa, USA, Canada og Israel, ligesom han spiller i kammermusikensembler og har modtaget adskillige priser og legater. Under et ophold i USA turnerede han i et år med det berømte Broadway tangoshow  Forever Tango og tabte her sit hjerte til tangomusikken. Interessen er så stor, at han nu i 10 år har haft sit eget tangoorkester.

Pianisten Patricio Moya har i flere år været bosat i Danmark, hvor han er stifter og daglig leder af Aarhus Klaverakademi. Han har en alsidig musikalsk baggrund og har undervejs i sin karriere givet koncerter med symfoniorkester, optrådt på tv og produceret filmmusik. Og så er han faktisk vokset op med tangomusikken, da hans far var professionel tangopianist. Patricio Moya  har selv optrådt som solist og som medlem af forskellige tangoensembler, ligesom han har akkompagneret nogle af verdens mest ikoniske tangomusikere. De sidste 10 år har han desuden været fast artist på den største og mest anerkendte tangofestival i verden, Cumbre Mundial del Tango.Læs mere om Sarno & Moya Tango Duo

Sarno & Moya Tango Duo (CL/IT)

Billetinfo

Entré 110 kr.

Salonen

Salonen
Grønnegade 61B
8000 Aarhus
https://www.mmpiano.dk
Vis på Kort

Arrangør

Piano Værkstedet
(+45) 86 12 26 25
www.mmpiano.dk
Co-Arrangør
Aarhus Klaverakademi
Sarno & Moya Tango Duo (CL/IT)

Billeder

Sarno & Moya Tango Duo - Photo: Piano VærkstedetFoto: Piano Værkstedet

Video