The Crooner (DK/CL)
The Crooner - Photo: Café Gemmestedet

Foto: Café Gemmestedet

The Crooner (DK/CL)

Lukas Obel (voc), Patricio Moya (p)


En hyldest til jazzens store croonere 

Når far og søn indtager scenen til denne portrætkoncert vil der næppe være et øje tørt. Publikum kan nemlig forvente både musik og humor på højt plan.

Man hører musik fra legender som Frank Sinatra, Dean Martin og Nat King Cole i lækre duoversioner, hvor Lukas Moya Obels sprøde stemme akkompagneres af den varmblodige pianist Patricio Moya. Sammen har de lagt i støbeskeen til en ganske særlig portrætkoncert, som hylder jazzens store croonere, hvor der også er gjort plads til nye numre i god gammeldags crooner-stil.

Lukas Moya Obel. Som søn af en velrenommeret tangopianist fra Chile har Lukas’ liv altid været fuld af musik, sang, dans og skuespil. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at han har kastet sig over noget så storladent og flamboyant som de gode gamle Frank Sinatra-numre, Dean Martin-baskere og Nat King Cole storhits – selvfølgelig med en god portion Latino Love til at levere det med. Som ung uddannet skuespiller, musiker og sanger kaster Lukas Moya Obel sig hermed ud som storyteller og formidler af såvel smuk standardjazz som anekdoter om de store croonere fra jazzens verden.

Patricio Moya. Patricio Moya er en anerkendt pianist både i og udenfor Danmark. Han startede med at spille klaver allerede som barn i Chile med forbillede i faderen, som var tangopianist. Intet kunne drive ham væk fra klaveret, og det er der stadig intet, der kan. Patricio Moya har skabt sig en karriere som pianist, har spillet med anerkendte kunstnere i hele verden og har selv stået bag store produktioner. Han er i særdeleshed kendt for sine utrolig smukke og passionerede fremføringer inden for genrerne tango og jazz. De sidste otte år har han oprettet og drevet en anerkendt klaverskole i Aarhus, Aarhus Klaverakademi. 


The Crooner (DK/CL)

Billetinfo

Fri entré

Café Gemmestedet

Café Gemmestedet
Gl. Munkegade 1
8000 Aarhus
mail@cafegemmestedet.dk
http://www.cafegemmestedet.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Café Gemmestedet
(+45) 50 50 87 58
www.cafegemmestedet.dk
The Crooner (DK/CL)

Billeder

The Crooner - Photo: Café GemmestedetFoto: Café Gemmestedet

Video